Myslím, že to fungovat nebude. Jakou máte banku? Dle mého názoru "nahrávání aplikací do simkarty" je jen plýtvání času, protože kontrolní sms udělá stejnou funkci jednodušeji.LiborF píše:Mám dotaz, bude na Odoričích simkách fungovat SIMToolkit, konkrétně mobilní bankovnictví ?
Odorik virtuálním mobilním operátorem
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Ge money bank. Ale je pravda že již dost dlouho jsem tuto aplikaci nevyužil na poslání příkazu atd...ale využívám jí jen na sledování pohybu na učtu... a to by jsem si vlastně mohl nastavit posílání klasických sms jako to má manželka.
Rozumím správně? Je nutné si kromě stávajících linek (aktuálně mám dvě) pro sim kartu zakoupit další (samostatnou, novou) linku? Pokud nebudu žádat o přenos čísla, pořízením "odoričí" simky změním své původní, přihlašovací mobilní číslo. Tedy, nejspíše novým nastavením dojde ke změně čísla i na mé první, původní lince.....přesto musí mít simka novou linku? Z dotazu je zřejmé, že jsem laik, že?xsouku04 píše:Fyzické pořízení SIM karty je věc naprosto oddělená od její aktivace, navíc doručení poštou trvá několik dní, není tedy důvod s tím dále otálet.
Sim karta půjde spárovat s číslem v menu "návody a nastavení" -> "Vlastní telefonní číslo" -> "Vlastní telefonní číslo" u prázdné linky, na kterou chcete číslo přiřadit.

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pořídíte si další linku a k ní mobilní číslo. Měnit číslo, na které je registrace, nemusíte.
A platím poplatek za další linku nebo je jak se říká "zdarma"
Přídání další linky k účtu je za 5 Kč jednorázově. Čili není to zdarma, ale je to cena, srovnatelná s cenou kelímku nejlevnějšího bílého jogurtu v Lidlupaty07 píše:A platím poplatek za další linku nebo je jak se říká "zdarma"

Když si někdo za stovku koupí SIM, tak asi nemusí moc přemýšlet o tom, jestli potřebuje nebo nepotřebuje linku, protože bez ní bude ta SIM akorát sběratelský kousek 

Ano. Ale pořízení dalaší linky za účelem aktivace SIM je jen podmnožinou z množiny případů, kdy si odoričí účastník může tu linku zřídit. Já mám třeba nejen minimálně jednu linku ale i další účet s dalšími linkami proto, že jsem si prostě jen "chtěl něco vyzkoušet", ale vpodlstatě jsme je nepotřeboval a nepotřebuji. Čili ta cena za linku byla vlastně daň za zaplevelení systému ústřednyPitomec píše:Když si někdo za stovku koupí SIM, tak asi nemusí moc přemýšlet o tom, jestli potřebuje nebo nepotřebuje linku, protože bez ní bude ta SIM akorát sběratelský kousek

Nejde o těch 5,- Kč, nejsou to v podstatě žádné peníze, ale pokud je Odorik virtuální operátor bez skrytých poplatků, tak by pořízení SIM karty mělo být v ceníku uvedeno s cenou 105,- Kč.
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 4 Beta
Předpokládám, že zavedení linky pro SIM bude za 0,- Kč. Těch 5,- Kč bude pravděpodobně jen za to zaplevelení systému jak zde někdo správně předesílal.jimisoft píše:Nejde o těch 5,- Kč, nejsou to v podstatě žádné peníze, ale pokud je Odorik virtuální operátor bez skrytých poplatků, tak by pořízení SIM karty mělo být v ceníku uvedeno s cenou 105,- Kč.