Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od xsouku04 »

jimisoft píše:Nejde o těch 5,- Kč, nejsou to v podstatě žádné peníze, ale pokud je Odorik virtuální operátor bez skrytých poplatků, tak by pořízení SIM karty mělo být v ceníku uvedeno s cenou 105,- Kč.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 4 Beta
Pokud se někdo registruje a je to jeho první linka, pak se tohle neúčtuje. Asi by pořízení linky "zdarma" šlo podmínit tím zmraženým kreditem 50 Kč.
enigmatic

Příspěvek od enigmatic »

xsouku04 píše:
jimisoft píše:Nejde o těch 5,- Kč, nejsou to v podstatě žádné peníze, ale pokud je Odorik virtuální operátor bez skrytých poplatků, tak by pořízení SIM karty mělo být v ceníku uvedeno s cenou 105,- Kč.

Pokud se někdo registruje a je to jeho první linka, pak se tohle neúčtuje. Asi by pořízení linky "zdarma" šlo podmínit tím zmraženým kreditem 50 Kč.
Tušil jsem to, že naleznete řešení.
buml

Příspěvek od buml »

xsouku04 píše:Pořídíte si další linku a k ní mobilní číslo. Měnit číslo, na které je registrace, nemusíte.
Prinesl jsem si domu 5 sim z Prazske pobocky (samolepka bila Odorik) :-) v uzivatelskem rozhrani pridal linku, ale registrace mobilniho cisla jeste nevidim. Kdy muzu cca pocitat, ze bude na webu moznost zadat vse potrebne pro prenos?

EDIT >
Jeste se zeptam, v jake fazi prenosu se bude strhavat poplatek za prenos cisla a pripadna jistina?
Naposledy upravil(a) buml dne pát 26. črc 2013 11:33:45, celkem upraveno 1 x.
jimisoft

Příspěvek od jimisoft »

Já spíš vidím své budoucí náklady na pořízení další linky na 455,- Kč (100,- + 300,- + 50,- + 5,- Kč) a to vše dvakrát. A tady už ty "skryté" poplatky vypadají trochu jinak.

ViR

Příspěvek od ViR »

jimisoft píše:Já spíš vidím své budoucí náklady na pořízení další linky na 455,- Kč (100,- + 300,- + 50,- + 5,- Kč) a to vše dvakrát. A tady už ty "skryté" poplatky vypadají trochu jinak.
Jo jo, SKRYTÉ náklady, předem zveřejněné operátorem, a navíc ještě jednoznačně vztažené ke konkrétním úkonům :-D. To jsme to dopracovali ;). Ani skrývat už pořádně ten hamižný Odorik neumí :shock: :shock: :shock:
jimisoft

Příspěvek od jimisoft »

Mně ani tak nešlo o skryté neskryté, ale že 300,-Kč za převod čísla není rozhodně konečná částka za převod, jak se tady mnozí diskutující domnívali. Pokud tedy Odorik některé poplatky ještě neupraví.

ViR

Příspěvek od ViR »

jimisoft píše:Mně ani tak nešlo o skryté neskryté, ale že 300,-Kč za převod čísla není rozhodně konečná částka za převod, jak se tady mnozí diskutující domnívali. Pokud tedy Odorik některé poplatky ještě neupraví.
Tak, tohle záleží na úhlu pohledu. Třeba u hotelového ubytování také mohu do ceny započíst večeři, snídani a thajskou masérku, a svým způsobem budu mít pravdu ;).
jimisoft

Příspěvek od jimisoft »

Popravdě řečeno já už jsem si "thajskou masérku" vybral, jenom doufám, že mi po skončení stávající smlouvy nový operátor, stejně jako ostatním stávajícím uživatelům, těch 5,- Kč odpustí.

Kabek

Příspěvek od Kabek »

Jednorázově 5 Kč! To je "ranec".....

Já, když mám "problém s cenou" (obecně), tak si řeknu: "Za jak dlouho tu částku vydělám?" Pak se hned na to dívám z jiného úhlu pohledu....

Nebo ještě jedno hledisko někdy uplatním: "Za jak dlouho se mi investovaná částka vrátí?" Je-li návratnost delší jak 7 let, pak jdu od toho. Je-li ale méně jak jeden rok, pak je to neobvykle zajímavé!!! Pak neváhám....

Mějte všichni bezstresový den!!!! I třeba celý rok! (to by bylo krásné!?!?!?)
jimisoft

Příspěvek od jimisoft »

Tak ješte jednou a už opravdu naposled: počítám, že mě bude přechod dvou čísel k Odoriku bude stát 900,- Kč, s tím nic neudělám, ale nechápu tu logiku, proč po stávajících zákaznících chce Odorik navíc 5,-Kč oproti novým zákazníkům. Až tu logiku pochopím tak se přestanu ptát. Ns to jsem se ptal v prvním příspěvku, vůbec nic tam nebylo o problému s cenou.

Odpovědět