To by zde měl podrobně vysvětlit pan Soukup. Nebo musíme počkat na to, až to spustí. Jsem přesvědčen, že po technické stránce se nic nezmění. Volání na číslo mobilní začínající 7xxxxxxxx bude z hlediska vytváření spojení zcela totožné jako doposud, jen budou tarify u toho mobilu Odorčí. Jako např. Bleskmobil je vlastně O2, ale s tarify jejich.jimisoft píše:Já myslím, že původní dotaz kolegy romsur byl myšlen trochu jinak. I já mám k jedné lince přiřazené nomadické číslo s CLIPem mobilu, který budu převádět k Odoriku. Domnívám se, že dosavadní linku ponechám beze změny a pro mobil objednám novou linku a tu přiřadím k prenesenému GSM. K této lince již nebudu žádné VOIP připojovat.
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 4 Beta
A co se týče toho CliP, to bude opět stejné. Dneska mám mobil a jeho číslo je nastaveno jako identifikace u nějakého čísla Odoriku. Ať volám z toho čísla Odoriku nebo z mobilu, tak volající vidí stále stejné číslo. Na tom se, dle mého názoru, nic nezmění. Tam, kde dneska máte to číslo mobilu, ho buď necháte nebo vypnete a vrátí se jako identifikace to číslo nomadické. Pak ovšem při volání z mobilu přes SIP/internet volající vidí to nomadické a při volání přes GSM vidí to mobilní. Když to nevypnete, uvidí stále to mobilní.