Otázka skrz záznamník

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
george

Otázka skrz záznamník

Příspěvek od george »

Dobrý den

Proč :?: , když se nahraje vzkaz na záznamník, přijde vygenerovaný E-mail od voicemail@odorik.cz s textem vyslechnuta zpráva? Když jsem tu zprávu ješte nestihl vyslechnout a přijde současně s nahranou zprávou.

Děkuji za odpověď
kovik

Re: Otázka skrz záznamník

Příspěvek od kovik »

Zdravim,
me prislo:

From: voicemail_odorik.cz
To: xxxxx_odorik.cz
Subject: Hlasova zprava *xxxxxx -> *yyyyyy delka 2.32s
Date: Tue, 30 Jul 2013 22:12:55 +0200 (CEST)

Viz soubor v příloze.

-------
mozna mate nastaveno:

*08550XX*300116 přehrání uvítání hlasové schránky XX sekund falešné zvonění, pak bude hovor přijat a volajícímu přehráno uvítání, jako by to byla hlasová schránka. Volající však nedostane možnost nahrát hlasovou zprávu. O tomto pokusu bude odeslán email majiteli linky, pokud je nastaven.

nebo

*08551XX*300116 přehrání uvítání hlasové schránky stejné jako varianta výše s tím, že se uplatní jen pro hovory z mobilních telefonů. Pokud je voláno z pevné linky nebo zahraničí, pravidlo bude ignorováno a tím se mohou uplatnit jiná paralelní zvonění a hovor obsloužit jiným způsobem. Vhodné pro majitele zelených linek, kteří si přejí přijímat jen hovory z pevných linek, ale na mobily zavolají raději zpět levněji.

,ale tam se nic nenahraje.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Já mám zas problém s nahráváním hovorů, zkoušel jsem nahrát plechovou hubu na jedné zelené lince a v aplikaci ODORIK.EXe jsem zadal *086*800xxxxxx a do mailové schránky sice přišel nahraný hovor akorát konec nebyl nahraný celý, například plechová huba Telefoniky O2 říkala " Děkujeme vám za zavolání .... a hovor se ukončil ".
V nahrávce ve formátu OGG Vorbis nebyla nahrávka celá a stopáž končila tím, jak plechová huba oznámila " Děkujeme vám za " konec nahrávky. Ale to zavolání to tam se nenahrálo celé.

Zkoušel jsem to jak z programu ODORIK.EXE tak i z mobilního telefonu a opět stejná chyba.

A dále by mne zajímala ještě jedna věc, zkoušel jsem nahrát na telefonním čísle 800 260 260 nahrát další plechovou hubu od Telefoniky a program ODORIK.EXE mi nahrál jen 1,18 minut zatímco když jsem volal z mobilu tak se dvouminutový hovor na tuto linku nahrál celý.

Jak je to možné ? Podotýkám, že jak z programu ODORIK.EXE tak z mobilního telefonu zadávám před volaným číslem *086*. Mohl by mi to někdo vysvětlit ?
george

Příspěvek od george »

Dobrý den

Tak že:mám nastaveno - *0851xx*300116. Ano po nahrání vzkazu na záznamník, příjde email se záznamem v mp3 v příloze a příjde ještě jeden email:

voicemail@odorik.cz
*xxxxxx -> *yyyyyy vyslechnuta zprava
Včera 30. 7. 2013, 21:13:57
Komu: -------------@seznam.cz
--------------------------------------------
Email vygenerovan v 30.07.2013 21:13:52

Možná o nic nejde, ale poprve když jsem to zkoušel, tak mě to docela zarazilo.
Odpovědět