Děkuji za upozornění. Už jsem to opravila.Zedna píše:Par drobnych preklepu a gramatickych chyb:
https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... a-odorikczPokus si chcete sim kartu vyzdvihnout osobně na naší pobočce...Pokud si chcete sim kartu vyzvednout osobně na naší pobočce...
Náměty a připomínky
Re: Náměty a připomínky
-
Až se bude Odorik team nudit, bylo by hezké mít v podrobném přehledu volání i datovou náročnost jednotlivých hovorů.
Na stránce https://www.odorik.cz/ucet/nastaveni_volani.html ----> Vlastní telefonní číslo / příchozí hovory / přístupová čísla ----> Vlastní telefonní číslo je stejný popis pro "Mobilní číslo (GSM)" i "Zelená linka 800"
Myslíte, že to opravdu jde, sečíst pakety včetně hlaviček ? Předopkládám, že Odorik používá nějakou opensource ústřednu a ne proprietární program.Montgolfier píše:Až se bude Odorik team nudit, bylo by hezké mít v podrobném přehledu volání i datovou náročnost jednotlivých hovorů.
- megacruiser
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za upozornění, už je to opraveno. Změny probíhají neustále, snažím se, aby byly k lepšímu, ale občas holt něco uteče...JPT píše:Na stránce https://www.odorik.cz/ucet/nastaveni_volani.html ----> Vlastní telefonní číslo / příchozí hovory / přístupová čísla ----> Vlastní telefonní číslo je stejný popis pro "Mobilní číslo (GSM)" i "Zelená linka 800"
rss, maily, facebook
Dobrý den,
rád bych byl nějak upozorněn, nejen na to, až skutečně budou SIM karty, ale i na ostatní Novinky. Máte nějaké rss, abych nemusel stále pravidelně navštěvovat hlavní stranu, případně prohledávat toto forum? Případně facebook? Pravidelně denodenně chodím akorát na mail (thunderbird, kde mám zprovozněny i rss), občas také na facebook. Myslím, že takto to má hodně lidí, a bylo by fajn, kdybych o novinkách vědět co nejdříve. Maily/RSS/Facebook mi přijde nejlepší, ale jestli dobře hledám, tak ani jedno z toho nemáte. Škoda.
Tak to je jen takový námět. Děkuji.
rád bych byl nějak upozorněn, nejen na to, až skutečně budou SIM karty, ale i na ostatní Novinky. Máte nějaké rss, abych nemusel stále pravidelně navštěvovat hlavní stranu, případně prohledávat toto forum? Případně facebook? Pravidelně denodenně chodím akorát na mail (thunderbird, kde mám zprovozněny i rss), občas také na facebook. Myslím, že takto to má hodně lidí, a bylo by fajn, kdybych o novinkách vědět co nejdříve. Maily/RSS/Facebook mi přijde nejlepší, ale jestli dobře hledám, tak ani jedno z toho nemáte. Škoda.
Re: rss, maily, facebook
Ale SIM karty jsou už k dispozici asi tak od poloviny minulého měsíce a výběr čísla a samoobslužná aktivace funguje korektně od minulého víkendu...peekaa píše:Dobrý den, rád bych byl nějak upozorněn, nejen na to, až skutečně budou SIM karty, ale i na ostatní Novinky.
Jinak rozumím tomu, že byste asi chtěl mít "vše nové" naservírováno nějak přímo, ale možná je problém, že pro každého je důležité něco jiného a Odorik nedělá klasický "marketing".
"Klasický" marketing je snad něco špatně? Je snad špatně dát lidem vědět, že je něco nového, že by mohli něco více ušetřit, případně získat nové zákazníky (a firma více vydělat)? Mě přijde velmi divné, že já jako klient musím hodně pátrat a hledat.
Ano, jsou velké noviny a malé novinky. Velké novinky, ty důležité, se objevují na hlavní straně orodik.cz. A o ty mi jde, aby mohly být i ve formě rss/mail/fb. Malé novinky, to je vlastně forum, kde se i může diskutovat, když má někdo čas a znalosti a chuť.
Je někde prosím popsaný postup, vysvětlení, jak sim karty tedy fungují v propojení s odorik voip účtem, jak je objednat a tak?
Ano, jsou velké noviny a malé novinky. Velké novinky, ty důležité, se objevují na hlavní straně orodik.cz. A o ty mi jde, aby mohly být i ve formě rss/mail/fb. Malé novinky, to je vlastně forum, kde se i může diskutovat, když má někdo čas a znalosti a chuť.
Je někde prosím popsaný postup, vysvětlení, jak sim karty tedy fungují v propojení s odorik voip účtem, jak je objednat a tak?
Re: rss, maily, facebook
Dobrý den,peekaa píše:Dobrý den,
tady na fóru máme podsekci novinky, do které mohou přidávat nová vlákna jen lidé od nás. Pak už se tam může rozběhnout diskuze, ale první příspěvek by vždy měl informovat o nějaké zásadní věci. Tato témata se zobrazují jako novinky na odorik.cz a uvnitř uživatelského účtu.
Podstatné věci by se měly objevit i na facebooku a twitteru.
Možná by to chtělo zprovoznit to zasílání novinek na mejl. Zadával jsem v nastavení při registraci na konci minulého roku mejl, na který se mají posílat novinky a zaškrtl "všechny", ale ještě nedošla ani jedna a ani do spamu ne.