Ja mám zkušenost, že když to položím jednou, tak to zavolá znovu a potom je klid.Pitomec píše:Taky mě to jednou naštvalo, objednal jsem callback a zrovna v tom okamžiku někdo zvonil u vchodových dveří, takže jsem chtěl hovor zrušit a ono to volalo pořád znovumartin1 píše:Tohle je fakt nelogická vlastnost, kterou má pouze Odorik. Ne Voocall a Mikrotech.
Pokud příchozí callback odmítnu, tak asi nechci aby to donekočna zkoušel znovu. Jediné řešení je na pár minut vypnout mobil.
objednaný callback nelze odmítnout
Re: objednaný callback nelze odmítnout
Já to tehdy tipnul minimálně 2x a pomohlo až vypnutí telefonu.
To je zvláštní, mně vždy dvě odmítnutí stačila.Pitomec píše:Já to tehdy tipnul minimálně 2x a pomohlo až vypnutí telefonu.
Přesně tak 2x a dost. poprvé sme nechápal, ale pak když se mi to stalo víckrát, tam jsem naznal že to tak asi dělá normálně.ViR píše:To je zvláštní, mně vždy dvě odmítnutí stačila.Pitomec píše:Já to tehdy tipnul minimálně 2x a pomohlo až vypnutí telefonu.
Mě to zvonilo 3x, než jsem vypnul telefon.
Ano, pouze dvakrát, interval mezi vyzvanenim je cca půl minuty.
Příspěvek z HTC One X.
Příspěvek z HTC One X.
martin1 píše:Tohle je fakt nelogická vlastnost, kterou má pouze Odorik. Ne Voocall a Mikrotech.
Pokud příchozí callback odmítnu, tak asi nechci aby to donekočna zkoušel znovu. Jediné řešení je na pár minut vypnout mobil.
Píšete o stejném případě jako já? Psal jsem o případu, kdy jestliže na číslo někdo zavolá a číslo není dostupné, tak to zvedne "plechová huba".
Nejsem si vůbec jistý, jestli operátor zajišťující callback může odlišit, jestli hovor zvedl vlastník čísla nebo místo něj robor.
příjmu hovor a hned ho položím. Stojí mě to halíř. Akorát ve výpisu to může mást. Problém vidím, když nějakou nešťastnou náhodou zadám špatné číslo, na které má hovor přijít. Tam pak bude telefon vyzvánět a vyzvánět. A co když teprve ten hovor někdo přijme...Uvítal bych u aplikace Android možnost zobrazit tlačítko "kill call" 

Halíř se dá přežít. Ale co když Odorik stihne prozvonit cílového účastníka ?
Příklad: potřebuju dlouho volat, ale mám skoro vybitý mobil. Mám po ruce pevnou linku. Tak si v android aplikaci nastavím číslo pevné linky, na které má příchozí hovor přijít. Může se stát, že ho v rychlosti zadáte špatně. Pak čekám na příchozí hovor a nic. Někde naopak zvoní neznámým lidem telefon. Ti ho zvednou a pak se diví. A pokud znají Odorik, zmáčknou * a můžou si zavolat, kam je libo, dokud nepoloží sluchátko nebo neprovolají kredit. To tlačítko na vynucené zabití hovoru by nebylo od věci