Dobrý den,také by mě zajímalo,jak je to s portací čísel.Simka mi přijde zítra,ale zatím ji nemohu zprovoznit,nevím postup při portaci.Georgius píše:Zvědavý dotaz: už se tuší (rámcový) termín, kdy půjdou přenášet čísla ?
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Postup portace jsem během dneška upřesnil. https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... a-odorikcz
Prosím co to má znamenat pořád za něco platit já si myslím že mobil.cz je perfektní ale nedobíjet ho a volat jen přes odorik.cz call back nebo jsem zkoušel MizuDroid a šlo to i po překročení fup limitu když se nastaví dobrý kodek a nějaké se zakážou a volaná strana rozumí perfektně. Já sim nechci koupil jsem mobil.cz v akci za 190Kč a mám na půl roku zdarma net přes co můžu volat a obsluhovat aplikace v mobilu a já mobil.cz nenechal ani korunu a dobil jsem si účet v gopay.cz kde sice mne srazily na populacích přes 50% ale pořád je lepší mýt peníze na účtu než na mobil.cz takže po započtení poplatku pro gopay je internet na 6 Měsíců na nějakých 110Kč to je přibližně 18Kč za měsíc internetu kde mohu volat i přes VoIP jelikož mobil.cz nemá těch 16kb ale 32kb takže na aplikace dobrý.
Bude možné v účtu ODORIK v uživatelském rozhranní dočasně deaktivovat SIM kartu ( například dovolená atd ) jelikož nyní v nastavení volání to není možné. A jestli se pak bude účtovat nějaký poplatek za reaktivaci SIM karty ?
Kartu,jak již jsem psal mám objednanou.Až tedy přijde,musím si vytvořit novou linku,kde si zaškrtnu portaci tel. čísla.A tím započne převod? Jestli to dobře chápu.xsouku04 píše:Postup portace jsem během dneška upřesnil. https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... a-odorikcz
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, zatím to není dodělané, ale snad to ještě tento týden stihneme přidat.Ross píše:Kartu,jak již jsem psal mám objednanou.Až tedy přijde,musím si vytvořit novou linku,kde si zaškrtnu portaci tel. čísla.A tím započne převod? Jestli to dobře chápu.xsouku04 píše:Postup portace jsem během dneška upřesnil. https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... a-odorikcz
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano zatím to chybí, protože GTS nemá stále doděláno to, co slibovali. Simkarta půjde deaktivovat a žádný reaktivační poplatek se platit nebude.Tazatel píše:Bude možné v účtu ODORIK v uživatelském rozhranní dočasně deaktivovat SIM kartu ( například dovolená atd ) jelikož nyní v nastavení volání to není možné. A jestli se pak bude účtovat nějaký poplatek za reaktivaci SIM karty ?
Necham tedy došlou simku v šupleti a budu čekat,až přiděláte řádek na portaci.Kontaktovat operátora o převodu je zatím tedy zbytečné.xsouku04 píše:Ano zatím to není dodělané, ale snad to ještě tento týden stihneme přidat.Ross píše:Kartu,jak již jsem psal mám objednanou.Až tedy přijde,musím si vytvořit novou linku,kde si zaškrtnu portaci tel. čísla.A tím započne převod? Jestli to dobře chápu.xsouku04 píše:Postup portace jsem během dneška upřesnil. https://www.odorik.cz/obchod/kategorie/ ... a-odorikcz
Držím palce.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Že se dá volat přes VoIP i po vyčerpání FUP, je myslím dočasná chyba. Nějak jim těch 16 kb nejde zjevně správně nastavit, nějaký čas internet nešel vůbec (po vyčerpání FUP), jindy šel zase normálně dále.voka píše:Prosím co to má znamenat pořád za něco platit já si myslím že mobil.cz je perfektní ale nedobíjet ho a volat jen přes odorik.cz call back nebo jsem zkoušel MizuDroid a šlo to i po překročení fup limitu když se nastaví dobrý kodek a nějaké se zakážou a volaná strana rozumí perfektně. Já sim nechci koupil jsem mobil.cz v akci za 190Kč a mám na půl roku zdarma net přes co můžu volat a obsluhovat aplikace v mobilu a já mobil.cz nenechal ani korunu a dobil jsem si účet v gopay.cz kde sice mne srazily na populacích přes 50% ale pořád je lepší mýt peníze na účtu než na mobil.cz takže po započtení poplatku pro gopay je internet na 6 Měsíců na nějakých 110Kč to je přibližně 18Kč za měsíc internetu kde mohu volat i přes VoIP jelikož mobil.cz nemá těch 16kb ale 32kb takže na aplikace dobrý.
Že lze kredit z mobil.cz převést pomocí gopay na kredit odorik.cz i když s 50% ztrátou je zajímavé

Mohlo by se to hodit někomu, kdo bude třeba přecházet na naši sim a jinak by kredit propadl.
Ta ztráta může být někdy paradoxně výdělekxsouku04 píše:Že lze kredit z mobil.cz převést pomocí gopay na kredit odorik.cz i když s 50% ztrátou je zajímavéMohlo by se to hodit někomu, kdo bude třeba přecházet na naši sim a jinak by kredit propadl.