Pak ten Nulový tarif na míru prostě nemáš. Stačí se s číslem přihlásit do samoobsluhy a jaký tarif je na kartě aktivní, zjistíš hned.JPT píše:Já jsem si převedl předplacenou kartu na Nulový tarif (nevím jestli to je ten problém, že nulový), ale mě se kredit nepřevedl na paušál, ale pořád je to předplacené na té kartě a pořád to ukazuje, že v určitou dobu platnost kreditu vyprší.xsouku04 píše:
Pokud máte hodně kreditu, může se vyplatit si předplacenou kartu vodafone, nechat převést dočasně na paušál, protože v tom případě kredit nepropadne. No a když se převede paušál, oni musí přeplatek vrátit.
Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
No, to ho klidně mít může. Nezapomínejme na vodafoní specialitu, kterou jsou vztahy bez písemných smluv. A stejně tak bylo, či spíše ještě je, specialitou Vodafone to, že rozlišuje "prepaid" versus "postpaid", což je způsob placení a "paušální tarif" (včetně mulového paušálu) versus "Pay-As-You-Go" karty bez paušálu.Pitomec píše:Pak ten Nulový tarif na míru prostě nemáš. Stačí se s číslem přihlásit do samoobsluhy a jaký tarif je na kartě aktivní, zjistíš hned.
Výchozím stavem sice je, že paušály dávají v kombinaci s postpaidem, a Pay-As-You-Go karty s prepaidem (stejně, jako ostatní MNO), ale pokud převádíte předplacenku na paušál, klidně udělají i "předplacený paušál". Nemají totiž pro postpaid z podstaty věci ověřené identifikační údaje pro fakturaci. Před pár lety o tom někde psali, myslím že na Mobilmanii. Jak to je u tohoto typu s vracením kreditu ale nevím. Nezkoumal jsem to.
Každopádně jaký má skutečně tarif, může snadno zjistit po přihlášení do té samoobsluhy.
Nepochybně.Pitomec píše:Každopádně jaký má skutečně tarif, může snadno zjistit po přihlášení do té samoobsluhy.
Jeden poznatek - teď jsem vyzkoušel SIM kartu (aktivovaná je od 2.8.) a rychlost dat v síti T-Mobile je - i přes úchvatnou reklamu o skautech na konci světa - přímo katastrofální. Lokalita Brno-střed. Je jasné, že toto Odorik nijak neovlivní, ale moc bych se ani nedivil, kdyby T-Mobile dával virtuálům šnečí rychlost oproti svým klientům
VF je tam pak jenom pro srovnání.

- Přílohy
-
- oprava měrné jednotky u "ping"
- speed.jpg (22.23 KiB) Zobrazeno 4019 x
Naposledy upravil(a) Pitomec dne čtv 08. srp 2013 10:03:10, celkem upraveno 1 x.
Zatím jsem neměl moc času, ale koukám, že nejsem sám - když jsem zkusil dát do GSM modemu čerstvě aktivovanou SIMku, tak jsem se trochu divil, proč se modem připojuje jen přes WCDMA, i když by mohl jít přes HSPA. ... Takže moc bych se ani nedivil, kdyby T-Mobile dal virtuálům jen WCDMA, ale HSPA si nechával pouze pro sebe. Naměřené rychlosti by tomu odpovídaly. Nepíše se o tom třeba ve "virtuálních" podmínkách? To by byl docela pěkný podraz.
Mimochodem, já jsem taky čekal na převod čísla, ale když jsem zjistil, že je, a nejspíš do budoucna i bude, problém s Mail2SMS, tak zkouším cestu přes Dual-SIM, a převod asi nechám, až se to trochu uklidní a vyjasní
)
Mimochodem, já jsem taky čekal na převod čísla, ale když jsem zjistil, že je, a nejspíš do budoucna i bude, problém s Mail2SMS, tak zkouším cestu přes Dual-SIM, a převod asi nechám, až se to trochu uklidní a vyjasní

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten internet je schválně omezenej na rychlost 128Kbit/128 Kbit. Půjde to zmírnit / vypnout podle výše kreditu. Je to jako ochrana, aby to někomu nespotřebovalo celej kredit třeba za 10 minut. Jinak souhlasím s tím, že řeči o tom, že T-mobile má nejlepší síť je hlavně marketing.Pitomec píše:Jeden poznatek - teď jsem vyzkoušel SIM kartu (aktivovaná je od 2.8.) a rychlost dat v síti T-Mobile je - i přes úchvatnou reklamu o skautech na konci světa - přímo katastrofální. Lokalita Brno-střed. Je jasné, že toto Odorik nijak neovlivní, ale moc bych se ani nedivil, kdyby T-Mobile dával virtuálům šnečí rychlost oproti svým klientůmVF je tam pak jenom pro srovnání.
Ono totiž 1Kč za 1 Mb stejně není vůbec vhodné pro stahování velkých objemů dat ...
Já ani nic velkého stahovat nebudu, ale přece jenom když už chci třeba načíst poštu, tak s výše uvedenou rychlostí je to nepoužitelná věc. Takže kdy ten net půjde rychlostně upravit? A nestálo by za úvahu udělat nějaký uživatelsky nastavitelný limit dat (i když to lze třeba u mě přímo v telefonu, takže bych to osobně řešit nemusel, ale ptám se obecně)?
Takže nejdražší internet na planetě na stahování filmů to asi není ale na aplikace to ujde jenom kdyby ten blbí T-mobile nebyl vašim partnerem a být někde v lepší síti třeba Vodafone nebo O2. Proč vůbec Vodafone nemá snad ani jednoho virtuala že by proto že mají nejnižší marže a T-mobile ještě větší než O2.
http://mm.v.mfstatic.cz/GetThumbNail.as ... t=70&q=100
http://www.gsmweb.cz/mapa/ Že by proto T-mobile vymýšlel nesmysli aby co nejvíc prodal proto může krmit šedivé operátory dealery a virtualní operátory?!
[quote="xsouku04"][quote="Pitomec"]Jeden poznatek - teď jsem vyzkoušel SIM kartu (aktivovaná je od 2.8.) a rychlost dat v síti T-Mobile je - i přes úchvatnou reklamu o skautech na konci světa - přímo katastrofální. Lokalita Brno-střed. Je jasné, že toto Odorik nijak neovlivní, ale moc bych se ani nedivil, kdyby T-Mobile dával virtuálům šnečí rychlost oproti svým klientům :roll: VF je tam pak jenom pro srovnání.[/quote]
Ten internet je schválně neomezenej na rychlost 128Kbit/128 Kbit. Půjde to zmírnit / vypnotou podle výše kreditu. Je to jako ochrana, aby to někomu nespotřebovalo celej kredit třeba za 10 minut. Jinak souhlasím s tím, že řeči o tom, že T-mobile má nejlepší síť je hlavně marketing.
Ono totiž 1Kč za 1 Mb stejně není vůbec vhodné pro stahování velkých objemů dat ...[/quote]
http://mm.v.mfstatic.cz/GetThumbNail.as ... t=70&q=100
http://www.gsmweb.cz/mapa/ Že by proto T-mobile vymýšlel nesmysli aby co nejvíc prodal proto může krmit šedivé operátory dealery a virtualní operátory?!
[quote="xsouku04"][quote="Pitomec"]Jeden poznatek - teď jsem vyzkoušel SIM kartu (aktivovaná je od 2.8.) a rychlost dat v síti T-Mobile je - i přes úchvatnou reklamu o skautech na konci světa - přímo katastrofální. Lokalita Brno-střed. Je jasné, že toto Odorik nijak neovlivní, ale moc bych se ani nedivil, kdyby T-Mobile dával virtuálům šnečí rychlost oproti svým klientům :roll: VF je tam pak jenom pro srovnání.[/quote]
Ten internet je schválně neomezenej na rychlost 128Kbit/128 Kbit. Půjde to zmírnit / vypnotou podle výše kreditu. Je to jako ochrana, aby to někomu nespotřebovalo celej kredit třeba za 10 minut. Jinak souhlasím s tím, že řeči o tom, že T-mobile má nejlepší síť je hlavně marketing.
Ono totiž 1Kč za 1 Mb stejně není vůbec vhodné pro stahování velkých objemů dat ...[/quote]
Tak jsem před chvílí zjistil, že mé mobilní číslo od Odoriku není dovolatelné z Mikrotechu
. Již jsem sice reklamoval, ale pokud se někdo připojí, nebude to asi na závadu...