Odorik virtuálním mobilním operátorem
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Pokud si přpočtu k prezetované ceně fayn z 1,75 tarifikací 60 + 60tak jsem na 2,23 kjč tak pokud neprocolám víc jak 55 minut ušetřím že není poplatek za udržování sim
co odorik na to
co odorik na to
-
Pro kompletnost http://www.vodafone.cz/podminky/podmink ... ich-cisel/Pitomec píše:Průvodce přenosem telefonního čísla - postup od 1. 9. 2013
...
http://www.o2.cz/osobni/novy-zakaznik/3 ... sla_1.html
GoPay dělá na svém twitteru reklamu na odorik.cz a nabádá k registraci
Využijte výhodné a levné volání do celého světa na www.odorik.cz. Zařiďte si s GoPay univerzální účet pro volání po ČR i ze zahraničí.
Využijte výhodné a levné volání do celého světa na www.odorik.cz. Zařiďte si s GoPay univerzální účet pro volání po ČR i ze zahraničí.
Akorát je ten tweet dva roky starý. Teď už nám asi moc reklamu dělat nebudou, když mají GoMobil.kolemjdouciosoba píše:GoPay dělá na svém twitteru reklamu na odorik.cz a nabádá k registraci
Využijte výhodné a levné volání do celého světa na http://www.odorik.cz. Zařiďte si s GoPay univerzální účet pro volání po ČR i ze zahraničí.

Odorik je rád, že je na trhu dost nabídek na to, aby si lidé mohli vybrat tu, která vyhovuje jejich potřebám nejvíce.Návštěvník píše:Pokud si přpočtu k prezetované ceně fayn z 1,75 tarifikací 60 + 60tak jsem na 2,23 kjč tak pokud neprocolám víc jak 55 minut ušetřím že není poplatek za udržování sim
co odorik na to
Přesně tak. Nelze vyhovět všemi službami všem. Nicméně, pane kolego "Návštěvníku", pokud si prostudujete pořádně služby Odoriku i Faynu, můžete zjistit, že jejich vhodným využitím a vzájemným propojením pořídíte nikoli 55 "účetních", ale více než 80 reálných minut, případně za určitých okolností ještě víceLargon píše:Odorik je rád, že je na trhu dost nabídek na to, aby si lidé mohli vybrat tu, která vyhovuje jejich potřebám nejvíce.Návštěvník píše:Pokud si přpočtu k prezetované ceně fayn z 1,75 tarifikací 60 + 60tak jsem na 2,23 kjč tak pokud neprocolám víc jak 55 minut ušetřím že není poplatek za udržování sim co odorik na to

[quote="ViR"][quote="Largon"][quote="Návštěvník"]Pokud si přpočtu k prezetované ceně fayn z 1,75 tarifikací 60 + 60tak jsem na 2,23 kjč tak pokud neprocolám víc jak 55 minut ušetřím že není poplatek za udržování sim co odorik na to[/quote]
[u]Odorik je rád, že je na trhu dost nabídek na to, aby si lidé mohli vybrat tu, která vyhovuje jejich potřebám nejvíce.[/u][/quote]
Přesně tak. Nelze vyhovět všemi službami všem. Nicméně, pane kolego "Návštěvníku", pokud si prostudujete pořádně služby Odoriku i Faynu, můžete zjistit, že jejich vhodným využitím a vzájemným propojením pořídíte nikoli 55 "účetních", ale více než 80 reálných minut, případně za určitých okolností ještě více :-)[/quote]
Tato to jestě vetší prostor většina lidí co mají předplacenku se do toho fyn limitu vejde. Vážený pane "VIR"
A pro lidi co maaj přeplacenku pro volnost. Je dost alergická na poplatky jako býk na rudý hadr.
Pokud vím tak kdo mi říkal že o VO uvažuje tak ty VO co maj poplatky vyloučil.
I když chápu že odorik co vybereBhnedka pošle dál GTS TMO.
No těch virtuálu kteří budou mít větší počat zákazníků budou ty kteří si dovolí neúčtovat udežovací desátky
[u]Odorik je rád, že je na trhu dost nabídek na to, aby si lidé mohli vybrat tu, která vyhovuje jejich potřebám nejvíce.[/u][/quote]
Přesně tak. Nelze vyhovět všemi službami všem. Nicméně, pane kolego "Návštěvníku", pokud si prostudujete pořádně služby Odoriku i Faynu, můžete zjistit, že jejich vhodným využitím a vzájemným propojením pořídíte nikoli 55 "účetních", ale více než 80 reálných minut, případně za určitých okolností ještě více :-)[/quote]
Tato to jestě vetší prostor většina lidí co mají předplacenku se do toho fyn limitu vejde. Vážený pane "VIR"
A pro lidi co maaj přeplacenku pro volnost. Je dost alergická na poplatky jako býk na rudý hadr.
Pokud vím tak kdo mi říkal že o VO uvažuje tak ty VO co maj poplatky vyloučil.
I když chápu že odorik co vybereBhnedka pošle dál GTS TMO.
No těch virtuálu kteří budou mít větší počat zákazníků budou ty kteří si dovolí neúčtovat udežovací desátky
Zatím nic nové ohledně přenosu čísel od jiného operátora? Pořád se to testuje?
Živím se jako OSVČ nějakých dvacet dva let, a za tu dobu jsem došel k poznání, že velice často je ekonomičtější některé zákazníky u některých služeb oželet, než je držet tím, že jiným zákazníkům prodávám služby dráže. Je to nefér k těm, kteří případné černé pasažéry systému dotují. Čili s modelem Odoriku se bez problémů srovnám, protože mi umožňuje, mít ostatní služby a kvalitní podporu (když bych ji potřeboval) velmi levně či zdarma. Ona totiž i jen ta pouhá možnost má svou cenu....Návštěvník píše:No těch virtuálu kteří budou mít větší počat zákazníků budou ty kteří si dovolí neúčtovat udežovací desátky
K těm virtuálům "bez desátek" se akorát nahrne ta sorta, která bude mít SIM někde pro příjem hovorů nebo strčenou ve spínacích hodinách k topení na chatě, ale nic z ní nevypadne. A to ten virtuál časem také přehodnotí, protože o tyto klienty nestojí nikdo nikde.