To půjde, i když ne úplně libovolně. Čekáme, až bude mít GTS hotové API.sedlaczech píše: Já tu ale taky nemluvil o datovém balíčku, šlo jen o to, aby bylo možné v uživatelském panelu nastavit libovolné omezení dat na den.
Odorik virtuálním mobilním operátorem
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem
Půjde tedy ta data pustit bez limitu v nějaké dohledné době? Nebo třeba individuálně po požadavku ze strany klienta to nastavit bez limitu?
Zdravím a prosím o info.
Nějak jsem se dlouhým čekáním na Odorik-virtuál ve věci ztratil (kdo chvilku stál již stojí opodál) a teď ve svém účtu koukám, že si mohu na linku již koupit a navázat mobilní číslo+SIM od Odoriku.
Nicméně ať koukám jak koukám, nikde nevidím nic bližšího o cenách/podmínkách mobilního volání, tedy virtuálu.
???
Díky.
Nějak jsem se dlouhým čekáním na Odorik-virtuál ve věci ztratil (kdo chvilku stál již stojí opodál) a teď ve svém účtu koukám, že si mohu na linku již koupit a navázat mobilní číslo+SIM od Odoriku.
Nicméně ať koukám jak koukám, nikde nevidím nic bližšího o cenách/podmínkách mobilního volání, tedy virtuálu.
???
Díky.
Případně mnou zbastlený "neoficiální" přehled je v PDF zde: http://www.telefonujeme.cz/download.php?id=1479Pitomec píše:http://forum.odorik.cz/download/file.php?id=84
Asi by to měl už Odorik někam přišpendlit, protože ten dotaz je tady dennodenně 
P.S. Nechceš si to dát do podpisu? Nic tam nemáš...

P.S. Nechceš si to dát do podpisu? Nic tam nemáš...

Oběma pánům děkuji. Pro mne žel díky paušálu - ne, ale chápu. Zůstanu tedy asi u O2 Zero či zřídím Vodafone Individual.
Taktéž chápu. Ale vzhledem k rozsahu možností, které díky odoričí SIM můžu použít, třeba změnou CLI pro konkrétní hovor počínaje a využitím seznamu zkrácených voleb na portálu Odoriku konče, nemám s tou korunou denně zatím problémkapetr píše:Oběma pánům děkuji. Pro mne žel díky paušálu - ne, ale chápu. Zůstanu tedy asi u O2 Zero či zřídím Vodafone Individual.

Lze nějak u SIM nastavit CLIR?
-
ANO přímo v menu mobilu.Pitomec píše:Lze nějak u SIM nastavit CLIR?