Co, prosím, znamená chyba: "[VoipEngine::inviteCall] Invalid URL for invite call, error = -1"
Pokouším se volat na SIP číslo. Zadal jsem ho do rychlých kontaktů a k vytáčení používám Odorik.exe.
Znamená to, že dané číslo neumí přijmout anonymní SIP volání? Mohu to nějak ověřit?
Chyba "Invalid URL for invite call"
Re: Chyba "Invalid URL for invite call"
Vypadá to na špatný formát toho čísla. V jakém formátu jste ho zadal?
GeBu píše:Co, prosím, znamená chyba: "[VoipEngine::inviteCall] Invalid URL for invite call, error = -1"
Pokouším se volat na SIP číslo. Zadal jsem ho do rychlých kontaktů a k vytáčení používám Odorik.exe.
Znamená to, že dané číslo neumí přijmout anonymní SIP volání? Mohu to nějak ověřit?
Rejpal.
Takto (to jsem přímo zkopíroval z rychlých kontaktů, abych se vyhnul překlepu a 6 čísel nahradil znakem "X"): sip:380892XXXXXX@sip.ukrtel.net je to podle této stránky: http://3cx.com.ua/node/519 konkrétně "из других SIP сетей 380892XXXXXX@sip.ukrtel.net.
Nemám však potvrzeno, že tam funguje anonymní SIP volání.
Nemám však potvrzeno, že tam funguje anonymní SIP volání.
Teď jsem zkoušel volat přes twinkle na 380892500299@sip.ukrtel.net a vrátilo mi to chybu "Linka 1: Volání selhalo.403 Forbidden". Takže problém je asi na jejich straně. Voláni třeba na sip:hudba@nic.cz funguje.
Rejpal.
Díky.
Zkusil jsem to zkonfigurovat do MicroSIP a taky mi to nejde a hudba@nic.cz jede.
Anonymní volání je tedy zřejmě blokované.
PS: Zajímavé, jak jsi to číslo objevil
.
Zkusil jsem to zkonfigurovat do MicroSIP a taky mi to nejde a hudba@nic.cz jede.
Anonymní volání je tedy zřejmě blokované.
PS: Zajímavé, jak jsi to číslo objevil