Nojo to je ale trvale a nedá se to měnit, navíc nejde pak volat tísňové linky, takže smysl to má.lifdo69 píše:Ale proč ještě klip? se dá přihlásit na tu linku co je k mobilnímu číslu ne? Co na to Odorik, mám pravdu?Pitomec píše:Ještě jeden námět - když má člověk od Odoriku mobilní číslo a jeho CLIP si chce přihodit na nějaké pevné číslo taktéž od Odoriku a oboje je na společném účtu, tak snad není potřeba ověření přes SMS, ne?
Náměty a připomínky
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náměty a připomínky
CLIP u pevné linky je vypínatelný, tj. je pro mě lepší, když jsem přihlášený číslem té pevné linky, pro běžnou potřebu tam mám CLIP mobilního čísla, ale někdy to vypnu, aby se identifikovalo původní číslo. A taktéž příchozí hovory, které jsou uskutečněny na původní číslo té pevné linky, nevyzvání nikde jinde (tj. nezvoní na mobilním telefonu, jakoby tomu bylo v případě, že by ta linka byla shodná mobil+pevná).lifdo69 píše:Ale proč ještě klip? se dá přihlásit na tu linku co je k mobilnímu číslu ne? Co na to Odorik, mám pravdu?Pitomec píše:Ještě jeden námět - když má člověk od Odoriku mobilní číslo a jeho CLIP si chce přihodit na nějaké pevné číslo taktéž od Odoriku a oboje je na společném účtu, tak snad není potřeba ověření přes SMS, ne?
To je jeden z důvodů proč si nechat alespoň nějakou starou linku. I když z ní už třeba nebudu volat a CLIP na ní bude zbytečný tak alespoň já ji budu používat na sběr zmeškaných hovorů do mailu když si účelové přesmeruji mobil na odoričí nomadické číslo.Pitomec píše:CLIP u pevné linky je vypínatelný, tj. je pro mě lepší, když jsem přihlášený číslem té pevné linky, pro běžnou potřebu tam mám CLIP mobilního čísla, ale někdy to vypnu, aby se identifikovalo původní číslo. A taktéž příchozí hovory, které jsou uskutečněny na původní číslo té pevné linky, nevyzvání nikde jinde (tj. nezvoní na mobilním telefonu, jakoby tomu bylo v případě, že by ta linka byla shodná mobil+pevná).lifdo69 píše:Ale proč ještě klip? se dá přihlásit na tu linku co je k mobilnímu číslu ne? Co na to Odorik, mám pravdu?Pitomec píše:Ještě jeden námět - když má člověk od Odoriku mobilní číslo a jeho CLIP si chce přihodit na nějaké pevné číslo taktéž od Odoriku a oboje je na společném účtu, tak snad není potřeba ověření přes SMS, ne?
Když jsem se díval na stránky Odoriku, tak mě napadla taková blbost
Že jak jsou všude stránky strašně akční a blikající, tak jsem si uvědomil, že stránky Odoriku jsou uplně nehybné, tak mě napadlo něco takovéhoto 

To mám tak rád takové vánoční stromečky.
Ještě že nejsem epileptik !

To me se to zas libi.
I kdyz je pravda, ze kdyz je to moc prehnane, tak je to jak vanocni stromecek. Mam Linksys SPA 942 a na nem v provozu tri linky. Defaultne sviti vsechny zelene a v noci je to velmi rusivy element a musel jsem LEDky vypnout.

U tohoto telefonu svítí bohužel jenom ta daná linka, když se zvedne sluchátko nebo zapne hlasitý příposlech. Nesvítí ani displej, což je ostuda Grandsreamu, protože to uměl i jejich cca 10 let starý model BudgeTone 100 

Tím stromečkem jsem nemyslel jsem ani tak skutečný telefon, ale webové stránky s animovanými gify. To fakt nesnáším.
Mě to napadlo jen jako decentní zpestření a ve flashi se mi kvůli tomu nechtělo učit a na toto se líp hodí gif podle mě.
Zravim mam takovou pripominku kdy bude mozne zmenit CLIP u Callbacku? Pro me je to velice dulezita vec, abych mohl vyuzivat Odorik plnohodnotne v zahranici, protoze se volajicimu zobrazuje nesmyslne ceske cislo.