Houstone, máme problém, firma Dial Telecom neumožňuje volání na GSM čísla Odorik. Na své pevné telefonní lince mám aktivovánu funkci volba operátora CS to znamená, že před každým volaným číslem zadám čtyřmístný kód díky němuž pak uskutečňuji volání přes toho daného operátora na dané telefonní číslo a hovory mi pak neúčtuje Telefonika ale např. Dial Telecom. Mám aktivovánu funkci ještě z dob VOLNY CZ to znamená, že když vytočím 1020 799 794 000 tak ve sluchátku mám signál, že volané číslo neexistuje. A když jsem vytočil bez prefixu Dial Telecom a přes Telefoniku rovnou tak mne to spojilo. Právě jsem si zkoušel prozvonit na mobil a je to v háji, když jsem volal na jiné číslo v síti T-mobile např. 604 tak mne to spojilo. Zřejmě Dial Telecom čísla začínající 79x nebere v potaz. Lépe upřesněno, když zvidhnu sluchátko na pevný lince a začnu postupně vyťukávat čísla 1020 799 tak ihned obdržím tón, že volané číslo neexistuje.
Proto apeluji na MiniTel aby dal echo Dial Telecomu aby on umožnil volat na GSM čísla Odorik. Děkuji.
Dial Telecom neumožňuje volání na GSM čísla Odorik
-
Re: Dial Telecom neumožňuje volání na GSM čísla Odorik
To echo, resp. reklamaci služeb, bys měl dát spíš ty, protože ve smluvním vztahu s DT seš taky ty a ne Odorik.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dial Telecom neumožňuje volání na GSM čísla Odorik
Nahlásit to mohu zkusit, ale asi budou chtít vědět přesně, z jakého čísla jste volal a v kolik hodin.helmut.niederman píše:Houstone, máme problém, firma Dial Telecom neumožňuje volání na GSM čísla Odorik. Na své pevné telefonní lince mám aktivovánu funkci volba operátora CS to znamená, že před každým volaným číslem zadám čtyřmístný kód díky němuž pak uskutečňuji volání přes toho daného operátora na dané telefonní číslo a hovory mi pak neúčtuje Telefonika ale např. Dial Telecom. Mám aktivovánu funkci ještě z dob VOLNY CZ to znamená, že když vytočím 1020 799 794 000 tak ve sluchátku mám signál, že volané číslo neexistuje. A když jsem vytočil bez prefixu Dial Telecom a přes Telefoniku rovnou tak mne to spojilo. Právě jsem si zkoušel prozvonit na mobil a je to v háji, když jsem volal na jiné číslo v síti T-mobile např. 604 tak mne to spojilo. Zřejmě Dial Telecom čísla začínající 79x nebere v potaz. Lépe upřesněno, když zvidhnu sluchátko na pevný lince a začnu postupně vyťukávat čísla 1020 799 tak ihned obdržím tón, že volané číslo neexistuje.
Proto apeluji na MiniTel aby dal echo Dial Telecomu aby on umožnil volat na GSM čísla Odorik. Děkuji.