Odorik virtuálním mobilním operátorem

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
JJJ

Re: Odorik virtuálním mobilním operátorem

Příspěvek od JJJ »

Chtel bych se zeptat, jak to vypada se SIM pod Vodafonem. Kdy lze ocekavat nejakou nabidku, nebo alespon nejaky cennik (i treba neoficialni). Uvazuju zmigrovat rodicum predplacenky a zatim porovnanim Odoriku pod GTS a treba Mobil.cz mi proste konkurence vychazi o chlup levnejsi. Kdyby u Vodafone nebyl ten denni poplatek, tak by mozna Odorik byl pro ne nejvyhodnejsi (samozrejme beru, ze cena minuty bude vyssi oproti SIM pod GTS).
Diky
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

zdravim chci de jen zeptak k mobilni sluzbam odoriku za SIM 100 kc jistina 50 kc deni poplatek chapu volani mobil pev 1,69 kc SMS 1,25 kc tomu vsemu rozumim.co jsou ro ostatni destinace nerad bych siril mylne informace poskodil ti sebe i odoric. Predem vam dekuji
enigmatic

Příspěvek od enigmatic »

Tak jsem se včera domákl informaci o tom, že Odorik nebude mít tkzv. mobilní e-mail, protože za každou sms musí platit. To se dá přežít. Proto bych to zkusil z jiné strany. Informace o zmeškaných hovorech jsem v minulosti řešil tak, že mobil byl v případě nedostupnosti přesměrovaný na odoričí číslo a to pak hlásilo zmeškaný hovor do mailu. Předpokládám, že teď linka s mobilním číslem zmeškané hovory taky bude hlásit přímo do mailu. Dalo by se někdy v budoucnu udělat aby do mailu chodily i zmeškané sms, případně alespoň informace o tom, že nějaká sms přišla?
Na konec bych se ještě zeptal jak to bude s roamingem. Teď to vyřeším nějak aby jak se říká "dobre bolo".
ViR

Příspěvek od ViR »

Odorik mobil už je zahrnut v Tarifonu - http://www.tarifon.cz/. Zkusil jsem si nechat spočítat pár modelových potřeb čerpání služeb. A hezky vychází třeba 10 minut volání 10 SMS a 10 MB dat, kde se krásně ukazuje výhodnost nebalíčkovaných dat pro "malospotřebitele", ve srovnání s konkurencí. A to tyto kalkulačky neumí "uvažovat" třeba s CallBackem...
Návštěvník

Dotaz k mobilni sluzby. Chci se zeptat jak typ cisl je s cenou ostatni destinave.
Totaz jaka cena se VOIP odorik smer SIM odorik,
SíM odorik VOIP odorik dekuji
jiri.filip

Podmínky přechodu k novému operátorovi do 31.8. a počínaje 1

Příspěvek od jiri.filip »

Zdejší fórum sleduji docela často. Nicméně těch věcí, ve kterých člověk musí/chce být "v obraze", je tolik, že to už nějak přestávám všechno stíhat. :D

Myslím si, že návrh na zveřejnění přesného postupu přechodu k Odoriku jako virtuálovi, aby nebylo nutné pracně prohledávat diskuse, je velice rozumný. Osobně bych doporučil ještě uvést porovnání podmínek/postupu přechodu do 31.8. a počínaje 1.9..

U Odoriku zatím využívám VoIP, ale mám v plánu převést minimálně 1 číslo od VF. Pokud by podmínky přechodu do 31.8. byly např. finančně výhodnější, změnil bych priority a přechod urychlil. :D
Largon

Příspěvek od Largon »

JJJ píše:Chtel bych se zeptat, jak to vypada se SIM pod Vodafonem. Kdy lze ocekavat nejakou nabidku, nebo alespon nejaky cennik (i treba neoficialni). Uvazuju zmigrovat rodicum predplacenky a zatim porovnanim Odoriku pod GTS a treba Mobil.cz mi proste konkurence vychazi o chlup levnejsi. Kdyby u Vodafone nebyl ten denni poplatek, tak by mozna Odorik byl pro ne nejvyhodnejsi (samozrejme beru, ze cena minuty bude vyssi oproti SIM pod GTS).
Diky
Máme zatím jen pár testovacích SIM karet. Dříve než za měsíc nějakou nabídku neočekávajte.
Návštěvník píše:zdravim chci de jen zeptak k mobilni sluzbam odoriku za SIM 100 kc jistina 50 kc deni poplatek chapu volani mobil pev 1,69 kc SMS 1,25 kc tomu vsemu rozumim.co jsou ro ostatni destinace nerad bych siril mylne informace poskodil ti sebe i odoric. Predem vam dekuji
Ostatní destinace jsou všechna čísla, která nejsou v síti Odorik a nejsou ani českými mobilními nebo pevnými linkami. Na hlavní stránce odorik.cz jsou již zveřejněny ceny mobilních služeb.
Návštěvník

takze ostani destinace barevné linky nezelené
megacruiser
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od megacruiser »

kecal píše:Je zajímavé že jsem poslal odkaz zmámenu že odorik.cz doporučuji jako super levného operátora a že dostane na vyzkoušení 10Kč a on mne psal že prˇy ta akce asi už není a že jenom 2Kč a při tom voocall.cz dává 10Kč pořád? Nemá odorik.cz problém že nemá ani na testovací kredit nebo proč se změnily podmínky? Nebo už nemá potřebu nabírat zákazníky?
Zdravím Vás,
když jsme začínali, tak např. minuta hovoru na mobilní telefon stála 3,60 Kč. Dnes stojí 0,59 Kč. 2 Kč, které dáváme na otestování dnes, jsou z tohoto pohledu více než 10 Kč v začátcích služby. Nyní za 2 Kč můžete testovat volání s námi 3,5 minuty, zatímco dříve Vám stačilo 10 Kč pouze na 2,7 minuty volání na mobil.
Věříme, že spíše než výše testovacího kreditu je pro naše zákazníky důležitá vysoká přidaná hodnota v podobě nadstandardních služeb a nastavení zdarma a jasná cenová politika bez skrytých poplatků.
Largon

Příspěvek od Largon »

Já bych jen dodal, že ke snížení kreditu na otestování služby jsme přistoupili i z toho důvodu, že se nám v poslední době množily případy, kdy to lidé zneužívali pouze na odesílání SMS zpráv. Kvůli dvěma zprávám už jim to snad nebude stát za to.
Odpovědět