Co když nebudu doma v průběhu ověřování objednávky zE-shopu?

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
helmut.niederman

Co když nebudu doma v průběhu ověřování objednávky zE-shopu?

Příspěvek od helmut.niederman »

Chtěl jsem se zeptat na e-shop, když si tam nakoupím nějaké zboží řekněme za 215,- Kč A vyplním telefonický kontakt, a pracovník Odorika mne bude druhý den kontaktovat pro ověření objednávky a následné jeho potvrzení a stažení příslušného kreditu za příslušnou objednávku a mne by právě zajímalo co by se stalo, kdyby v době, kdy mi bude volat Odorik budu zrovna pryč, telefon bude vypnutý nebo vypnutý v nabíječce a nebo zrovna v práci s jiným telefonem ?

Volá Odorik ještě další dny nebo pokud v ten den, kdy Odorik volá pro potvrzení objednávky a nikdo to nezdvihne či je vypnutý telefon ( nedostupný ) se krutě objednávka stornuje ? To by mne zajímalo. Děkuji
ViR

Re: Co když nebudu doma v průběhu ověřování objednávky zE-sh

Příspěvek od ViR »

helmut.niederman píše:Volá Odorik ještě další dny nebo pokud v ten den, kdy Odorik volá pro potvrzení objednávky a nikdo to nezdvihne či je vypnutý telefon ( nedostupný ) se krutě objednávka stornuje ?
Nic takového! V podobném případě u vás večer zazvoní komando "kvalifikovaných právníků", vedené zkušeným šéfem kanceláře Sergejem Potapčukem, který má bohatou praxi, získanou zejména na stážích v Afgánistánu a v Čečensku, a případné nesrovnalosti vyřídí operativně na místě :-D :-D :-D.
paty07

Příspěvek od paty07 »

ViR píše:
helmut.niederman píše:Volá Odorik ještě další dny nebo pokud v ten den, kdy Odorik volá pro potvrzení objednávky a nikdo to nezdvihne či je vypnutý telefon ( nedostupný ) se krutě objednávka stornuje ?
Nic takového! V podobném případě u vás večer zazvoní komando "kvalifikovaných právníků", vedené zkušeným šéfem kanceláře Sergejem Potapčukem, který má bohatou praxi, získanou zejména na stážích v Afgánistánu a v Čečensku, a případné nesrovnalosti vyřídí operativně na místě :-D :-D :-D.
+1
Kabek

Příspěvek od Kabek »

Hergot! Jak to ten ViR může vědět?! Že by tomu velel?!?!?! Či osobní zkušenost... To je divné. (Asi má přehled!)
TKlf

Příspěvek od TKlf »

Vynikající ...

Příspěvek z HTC One X.
Odpovědět