Omezení portací mobilních čísel září 2013

Podrobnější technické novinky a vůbec novinky a postřehy z VoIP.
Odpovědět
ViR

Re: Omezení portací mobilních čísel září 2013

Příspěvek od ViR »

k.hrdina píše:Jaký je přesně formát té SMS? Díky
Na č. 7700 zašlete SMS ve tvaru: PRENOS ANO 1234

( Kde 1234 nahradíte svým administrátorským heslem do samoobsluhy.)
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

A funguje to! Dokonce VF ještě v odpovědní SMS popřál hezký den :D
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

BTjackerr píše:
yogi píše:Souhlasím, u Vodafone předplacenky mi včera poslali ČVOP obratem v SMS zprávě na základě mého příkazu v SMS samoobsluze.
Dotaz k původnímu tématu: Kdy už bude fungovat zadání převodu čísla na web formuláři na Odořík? Za chvilku bude další týden pryč . Děkuji za krátký update. y.
Také vyhlížím funkční převod. Přítelkyně už je na 0, já mám ještě 30Kč kreditu a zbytečně těm zlodějům platit nechci. Není alespoň nějaký výhled? Alespoň ujistit že to do 3 dnů půjde. Jinak budu muset dobíjet ještě :(
Zatim jedou ve zkušebním režimu jedna portace denně. (tedy jeden zákazník).

Dobře tak ČVOP máte, ale odkdy je platný a ke kterému dni vám portace Vodafone dovoluje ? Nebo tuhle úplně zapomněli uvádět ?
BTjacker

Příspěvek od BTjacker »

Mně napsali na pobočce VF jen číslo na kus papíru :D Přítelkyni to jinde alespoň vytiskli.
yogi

Příspěvek od yogi »

ČVOP mi z VF včera poslali do SMS, platný ihned a s platností 60 dnů + také s přáním pěkného dne :-)
Nyní jen čekám, kdy ten převod bude možno zadávat. Snad ten jejich slavný systém bude brzy fungovat rychleji než registr vozidel...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Dobry den. Jsem z toho trochu jelen. :-) Prosim o odpoved, zda jiz mohu s jistotou zahajit proces portace pausalniho cisla od vodafone k odorik a co proto musim udelat u odoriku? Dekuji
JJJ

Příspěvek od JJJ »

Asi uz to nekde zaznelo, ale jak to je pri prevodu cisla s kreditem? Je mi jasne, ze aby se cislo preneslo, musi byt kredit vyssi jak 0 Kc. Kdy je ale to rozhodujici obdobi, kdy se toto bere v potaz- napr. v okamziku, kdy davam vypoved u sveho soucasneho operatora, nebo je to po celou dobu prenosu (tedy od okamziku od podani vypovedi a ziskani CVOP az do fungovani preneseneho cisla na nove SIM u noveho operatora).

Nechtel bych zbytecne drzet kredit a pokud prenos probehne behem 4 dnu, tak abych vedel, ze treba na predplacence budu mit 20Kc v okamziku davani vypovedi a pokud by se kredit behem tech 4 dnu provolal, tak aby se nestalo, ze to puvodni operator stopne.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Přesně tak, platnost od 11.9.2013 do 10.11.2013
Woland

Příspěvek od Woland »

Tak doufám, že je dnes posledním posunutým termínem. Pač už si vážně myslím, že je to normálně od t-mobile sabotáž směrem k Virtuálům. Pokud bude problém stále přetrvávat, jsem už rozhodnutý napsat na ČTÚ...
ViR

Příspěvek od ViR »

Jen na okraj - netušíte někdo, jak nyní operativně získat ČVOP/rychle odejít s předplacenkou od O2? Původní systém portací se zavoláním na *33 mi tu možnost včera nenabídl...
Odpovědět