Paušál na internet s FUP
Paušál na internet s FUP
Jediná věc, která mne od nabídky virtuálního GSM operátora Odorik odrazuje, je nemožnost si koupit balíček internetu, kde by bylo nějaké předplacené množství MB. Po jeho dosažení by se pak uplatnila FUP a internet by fungoval dále až konce období nebo si možnost dokoupit další balík MB. Něco jako nabízí např. GoMobil. Uvažuje Odorik o nějaké nabídce v tomto duchu?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paušál na internet s FUP
Balíčky jako ochranu proti nechtěně velkému účtu půjdou nastavit. Nicméně účtování bude stále podle spotřebovaných KB. A ne podle balíčků.
-
Pane Soukupe, ale to, o čem píšete, je pouze nastavení (například měsíčního) limitu pro náklady na připojení k Internetu. Nikoliv měsíční balíček, o kterém psal tazatel přede mnou.
Jsem na tom podobně jako tazatel. Jelikož alespoň na jednom ze svých čísel potřebuji Internet v mobilu (s limitem FUP alespoň 3GB jako má O2 nebo VF), zůstane jedno číslo buď u O2, nebo u VF, dokud nebude mít Odorik podobnou nabídku za alespoň srovnatelných finančních podmínek.
Jsem na tom podobně jako tazatel. Jelikož alespoň na jednom ze svých čísel potřebuji Internet v mobilu (s limitem FUP alespoň 3GB jako má O2 nebo VF), zůstane jedno číslo buď u O2, nebo u VF, dokud nebude mít Odorik podobnou nabídku za alespoň srovnatelných finančních podmínek.
Nepomohla by Vám nabídka datovych karet operátoru,tím byste neplatil zádny hlasovy pausál,a volal byste pres VoIP Odorika,vse v jednom mobilu?jiri.filip píše:Pane Soukupe, ale to, o čem píšete, je pouze nastavení (například měsíčního) limitu pro náklady na připojení k Internetu. Nikoliv měsíční balíček, o kterém psal tazatel přede mnou.
T-Mobile mel 3 GB za 450 Kc,bez závazku.
-
O této nabídce TM vím. Když jsem si kdysi vybíral poskytovatele Internetu v mobilu, odmítl jsem ji, protože jsou to právě pouze datové karty, na které se - pokud si dobře vzpomínám - nedá dovolat a ani se z toho čísla nedá volat jinak než přes Internet.
Potřebuji 2 mobilní čísla. Jedno pro rodinu a známé, druhé pro ostatní věci. Takže tato nabídka TM by mi bohužel nepomohla.
Potřebuji 2 mobilní čísla. Jedno pro rodinu a známé, druhé pro ostatní věci. Takže tato nabídka TM by mi bohužel nepomohla.
Bohužel situace na trhu je taková, že výhodná cena na data bývá v případě samostatných SIM karet, nicméně u T-Mobile těch 3 GB za 450 Kč na kartu s hlasovým tarifem by mělo jít aktivovat, aspoň v nikde v ceníku nevím zmínku, že by to jít nemělo.
Přimlouval bych se taky za datové balíčky a účtování dat jako dosud coby "bezdatovou" variantu. Nemusí to být zrovna gigabajty, jak se tu píše, stačilo by i méně. Má-li se používat VoIP i na mobilu, současné účtování dat nedává pro VoIP moc smysl, wi-fi všude není.
-
Ptal jsem se na to tenkrát ve 2 prodejních mistech TM. A odpověď byla vždy stejná.
Zkombinovat Internet v telefonu s předplacenou kartou u TM nelze. O2 i VF to přitom umí.
Zkombinovat Internet v telefonu s předplacenou kartou u TM nelze. O2 i VF to přitom umí.
Jde, ale pouze na 300 MB. Sice to není nic extra, ale lepší než drátem do oka. Budu přecházet na Mobil takže to mám na vyplácání kreditu. 

-
300 MB u mě nic neřeší. Telefon na cestách používám jako modem a občas poslouchám internetové rádio.
Jinak by si ale měl TM lépe proškolit pracovníky na pobočkách. Pokud na 2 obchodních místech dostanu informaci, že něco nejde, beru, že to tak je a odcházím se svými penězi ke konkurenci.
Jinak by si ale měl TM lépe proškolit pracovníky na pobočkách. Pokud na 2 obchodních místech dostanu informaci, že něco nejde, beru, že to tak je a odcházím se svými penězi ke konkurenci.