Dobrý den,
v průběhu hovoru (call ID 69062375) z nomadického čísla u Odoriku přes VoIP na moje číslo u VF došlo k výpadku hovoru. Volající má modem/router od O2 Huawei EchoLife, takže příčina bude spočívat asi v něm.
Nicméně po chvíli ticha od začátku výpadku hovoru se ve sluchátku ozvala instrumentální skladba. Mohlo to trvat tak 15 vteřin. Pak hudba skončila a po chvíli se spojení obnovilo a hovor pokračoval.
Máte s tím někdo podobnou zkušenost?
Hudba při přerušení hovoru Odorik VOIP -> VF
-
Re: Hudba při přerušení hovoru Odorik VOIP -> VF
Zdravim,
koukal jsem na to a volajici strana musela zmacnknou tlacitko FLASH, ktere se pouziva napr. pri prepojovani hovoru, proto vam zacala hrat hudba a po opetovnem zmacknuti hovor pokracoval.
koukal jsem na to a volajici strana musela zmacnknou tlacitko FLASH, ktere se pouziva napr. pri prepojovani hovoru, proto vam zacala hrat hudba a po opetovnem zmacknuti hovor pokracoval.
-
Tlačítko FLASH je i na mobilních telefonech NOKIA? Volající má C3-01.
Domníval jsem se, že toto tlačítko je pouze na některých stolních telefonech.
Domníval jsem se, že toto tlačítko je pouze na některých stolních telefonech.
IMO není. Ale může být aktivní funkce "přidržení hovoru", která se ovládá kombinací čísel 1, 2 či 0 a "potvrzovacího" tlačítka, což je u různých telefonů různé (2 a OK = odložení hovoru bez ukončení a převzetí druhého a opětovným stisknutím se vrátíte k tomu odloženému, kterému mezi tím hrála hudba).jiri.filip píše:Tlačítko FLASH je i na mobilních telefonech NOKIA? Volající má C3-01. Domníval jsem se, že toto tlačítko je pouze na některých stolních telefonech.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A možné je, že pokud mobilní telefon funguje v režimu VoIP (a to NOKIA C3-01 umí), tak funkci tlačítka flash nějak umožní.