onemobile.cz ???
onemobile.cz ???
Zdravím, jaký máte názor na onemobile.cz ? Máte s tím někdo zkušenosti ?
Bude v tom nějaká finta ? Ty ceny jsou podezřele nízké a stránky jsou takové jednoduché. Moc to ve mě nebudí důvěru....
Bude v tom nějaká finta ? Ty ceny jsou podezřele nízké a stránky jsou takové jednoduché. Moc to ve mě nebudí důvěru....
Re: onemobile.cz ???
tak ceny sou podobný jako tady, finta je možná v tarifikaci, která je pokaždý 60+1..
i u tarifu bez závazku je 3 měsíční výpovědní lhůta.. jo maj levnější smsky.. neomezenej tarif si rovnou můžete vzít třeba od VF (má zajímavou retenčku neomezeně na 2 roky za 520,- ) jinak ten nižší tarif nic moc.. za ty 250,- máte vlastně jen 100MB netu a žádný další jednotky, takže když odečteme cca 50,- za vedení simky, zbejvá 200,- na ten net což vychází na 2,-/MB a to je zase dost.. Neřikam že je to pro každýho naprd, třeba celá rodina v síti si může volat zadax, ale jako terno bych to neviděl.. 

No mě jde právě o tarif za 0Kč, abych neplatil měsíční poplatky +-30 kč, když moc nevolám. Jinak bych měl už dávno Odorika. VoIP mám od něho a jsem spokojený. A nebo o mě zas až tak nejde, protože já jsem to vyřešil CallBackem, ale teďkom bych chtěl něco pro rodiče, kteří teď volají taky ještě míň, když máme VoIP.
tak na tohle použití to neni zas tak špatný..
jen než se upíšete, chce to znich vytáhnout ceník.. nikde sem ho tam nenašel, a v podmínkách nemaj jesi náhodou nechtěj nějakou minimální útratu za určitý období..
btw s odoričí simkou je callback ještě jednodušší..
*0 za číslo a objednává se callback..
rychlejší jak sms i aplikace.. a stačí na to i nejhloupšjší nokia..

Ten tarif s nulovým paušálem se sazbou 1,5 Kč/min, pokud tedy jedou taky přes GTS jak se píše na Mobilmanii, je naprosto nereálný, se podívejte co nabízejí všichni ostaní přes GTS, všichni mají buď paušál nebo minimální konzumaci.
Jako SIMka kde pro callback kde se nebude vůbec volat je dobrý ČEZ a Kaktus, případně přímo od MNO O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků, ale tam je vysoká minutová sazba, to opravdu pouze pokud se z toho vůbec nebude volat.
Jako SIMka kde pro callback kde se nebude vůbec volat je dobrý ČEZ a Kaktus, případně přímo od MNO O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků, ale tam je vysoká minutová sazba, to opravdu pouze pokud se z toho vůbec nebude volat.
mě ten jejich neomezenej tarif cenově trošku připoměl VF, jesi náhodou nejedou přes něj..
S Odoričí SIMkou je sice callback jednodušší a ani není potřeba callback, lepší je volat si na číslo v síti Odorik a to si přesměrovávat, viz aplikace OdorAK, ale zaplatíš skoro čtyři kila měsíčně jen za to, že tu SIMku máš.
V článku na Mobilmanii psali GTS, operátor sám to neuvádí, aspoň sem to tam nenašel, což důvěru nepřidá, tříměsíční výpověď taky ne. Já prostě mám pochybnosti a nešel bych k nim, i když sazba 1,5 Kč/min bez paušálu či minimální konzumace je zatím asi nejlepší nabídka pro méně volající.
4 kila měsíčně jako za co? Se přece platí 1 Kč/den, takže nějakých 28 - 31 Kč měsíčně což není tak hrozný když je zase volání po vteřině od zčátku. Ok, ještě kilo stojí simka a 50 se zmrazí, ale to je jen jednorázovka.xtonda píše:S Odoričí SIMkou je sice callback jednodušší a ani není potřeba callback, lepší je volat si na číslo v síti Odorik a to si přesměrovávat, viz aplikace OdorAK, ale zaplatíš skoro čtyři kila měsíčně jen za to, že tu SIMku máš.
Jasně, myslel sem skoro čtyři kila ročně.