Dobrý večer, nevím jestli se tu řešilo, ale Telefonica O2 pevná neumožňuje volat na některá geografická čísla Odorik. Mám od Odoriku jedno veřejné geografické číslo 399 499 abc a když volám z pevné linky tak po vytočení čísel 399499 to začne ve sluchátku pípat a obdržím hlášení " Volané číslo neexistuje ". Ale když volám ze SIM karty O2 tak se normálně dovolám. Normálně se dovolám když na pevné lince vytočím číslo 822 300 400 a pak zadám PIN a ono číslo 399499abc a dovolám se.
Nevíte proč volání z pevné linky přímým voláním nefunguje ? Je to úplně jedno jaká tři poslední čísla existují jakmile zvednete sluchátko a začnete vyťukávat čísla 399499 okamžitě obdržíte tön, že volané číslo neexistuje.
Mám se obrátit na Telefonicu ? Zajímavé je, že s jinými veřejnými geografickými čísli mi to nedělá problém. Jenom u čísel z Jihočeského kraje 399499
O2 neumožňuje volat na některá geografická čísla Odorik
-
Re: O2 neumožňuje volat na některá geografická čísla Odorik
A odkud voláte? Odoričí číslo 399499XXX má sestra i kamarádka (Tábor, Milevsko) a ve výpisu hovorů vidím, že se jim lidé v rámci JČ kraje ze sítě TO2 dovolali...
(Jinak to je samozřejmě na reklamaci u OPa, od kterého to nefunguje.)
-
Re: O2 neumožňuje volat na některá geografická čísla Odorik
Z uzlového telefonního obvodu Moravskoslezský krajViR píše:A odkud voláte? Odoričí číslo 399499XXX má sestra i kamarádka (Tábor, Milevsko) a ve výpisu hovorů vidím, že se jim lidé v rámci JČ kraje ze sítě TO2 dovolali...