onemobile.cz ???
Re: onemobile.cz ???
Že ta kačka denně tolik lidí tak irituje 

Tak pokud někdo hodně volá, tak to nemusí vadit a nakonec asi ušetří, ale když člověk málo volá a pořídí si ještě před tím snížením mobilních cen VoIP linku, tak pak volá z mobilu ještě míň a připadá mu těch 30Kč, které nemůže provolat hodně...Pitomec píše:Že ta kačka denně tolik lidí tak irituje
I pokud někdo volá málo, tak nemusí těch 30Kč měsíčně řešit, protože se mu to v pohodě vrátí třeba na tarifikaci (1+1). Jedině kdo nevolá vůbec. Ale ten si pak může pořídit třeba O2 Zero nebo VF Nulový tarif na míru a nemusí chodit k virtuálovi.
Volám málo, řádově desítky minut měsíčně, spíš nízké. U callbacku cena začíná na 1,10 Kč, to mi při této provolávce za současného stavu trhu bez požadavku na minimální konzumaci nikdo nedá. Takže chci volat převážně přes callback, případně VoIP na dobrých datech. Takže chci SIMku, kde nebudou při téměř nulovém provozu zbytečné náklady.
Jak už sem napsal, dobře vypadá ČEZ, potřeba jedna SMS nebo hovor za kvartál a Kaktus, potřeba dobít 50 za rok. Taky je možnost přímo od MNO O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků, ale tam je vysoká minutová sazba a nikdy nelze vyloučit, že bude potřeba volat přímo. Takže platit 365 Kč ročně u Odoriku prakticky za nic je prostě pro mě naprosto mimo, zvlášť když to ani nemůžu provolat jako jinde. SMSky přes VoIP/callback posílat nejdou, takže je pro mě kritérium výše udržovacích nákladů a cena SMS, v druhém sledu přijatelná cena volání napřímo, takže nejlépe mi vychází ČEZ.
Jak už sem napsal, dobře vypadá ČEZ, potřeba jedna SMS nebo hovor za kvartál a Kaktus, potřeba dobít 50 za rok. Taky je možnost přímo od MNO O2 Zero nebo Vodafone Tarif na míru bez balíčků, ale tam je vysoká minutová sazba a nikdy nelze vyloučit, že bude potřeba volat přímo. Takže platit 365 Kč ročně u Odoriku prakticky za nic je prostě pro mě naprosto mimo, zvlášť když to ani nemůžu provolat jako jinde. SMSky přes VoIP/callback posílat nejdou, takže je pro mě kritérium výše udržovacích nákladů a cena SMS, v druhém sledu přijatelná cena volání napřímo, takže nejlépe mi vychází ČEZ.
Naposledy upravil(a) xtonda dne pát 25. říj 2013 10:30:22, celkem upraveno 1 x.
U kaktusu : "Karta s kreditem je platná rok od posledního nabití jakoukoli částkou". Takže nabiju za 50Kč a mám to na rok.
Ano, Kaktus 50 za rok, mám nějak roztěkané myšlenky.