Busy Lamp Field (BLF)
Busy Lamp Field (BLF)
Vím, že má teď Odorik spoustu práce s mobilama, ale .... rád bych se zeptal, zda-li není nějaký pokrok ve zprovoznění BLF. V dubnu to bylo v plánu (http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=1416) a já sliboval kolegům, že to brzo bude. Hlásím se na případné testování - ve firmě máme několik Grandstream IP telefonů.
Re: Busy Lamp Field (BLF)
Dobry den,
BLF mame hotove na novem testovacim stroji, na preklopeni uz se chystame, jeste zalezi na dalsich vecech.
BLF mame hotove na novem testovacim stroji, na preklopeni uz se chystame, jeste zalezi na dalsich vecech.
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak to vypadá s avizovaným BLF??? Děkuji
Zdravim,
stale plati posledni odpoved.
stale plati posledni odpoved.
Překlopení proběhlo v listopadu. Dočkáme se i velice dlouho slibovaného BLF?
Zdravim, jeste dodelavame navody, ale BLF je funkcni, staci zadat linku, kterou chcete odebirat (pouze 6 cisel bez *).
Funguje. Děkuji.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Návod je zde http://www.odorik.cz/w/blf:blf
Jen tak letmo se zeptam, funguje neco podobneho na softfonu napr. na Linphone? Pokud jsou tam pridani lidi v kontaktech, tak je mozne u nich sledovat "status", nepodarilo si mi to rozjet ani mezi dvema PC na stejne LAN.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mohlo by to fungovat s těmi, co podporují dialog. Linphone ani Ekiga zdá se to není. Kolega se na to ještě podívá.dako píše:Jen tak letmo se zeptam, funguje neco podobneho na softfonu napr. na Linphone? Pokud jsou tam pridani lidi v kontaktech, tak je mozne u nich sledovat "status", nepodarilo si mi to rozjet ani mezi dvema PC na stejne LAN.
Pravda takhle by SIP mohl nahradit i skype chat a icq.