vrácení sim
-
vrácení sim
Dobrý den. Je možné vrátit nepoužitou sim kartu i po 14 dnech od objednání? A popřípadě za jakých podmínek. Děkuji.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: vrácení sim
Ano je, stačí ji poslat nebo přinést a připíšeme kredit zpátky. Můžete ji poslat obyčejným dopisem, ale napište, na jaký účet chcete vrátit kredit.choteborak píše:Dobrý den. Je možné vrátit nepoužitou sim kartu i po 14 dnech od objednání? A popřípadě za jakých podmínek. Děkuji.
Koupil jsem si u Vás novou SIM kartu, přišla s vyškrábaným PIN (asi nějaká vrácená). Nebude to problém? PIN si změnín, ale jestli si ji už někdo okopíroval?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím o tom, že by se někomu podařilo zkopírovat simkartu mladší pěti let. To šlo dříve, nyní to nejde.Hooonza píše:Koupil jsem si u Vás novou SIM kartu, přišla s vyškrábaným PIN (asi nějaká vrácená). Nebude to problém? PIN si změnín, ale jestli si ji už někdo okopíroval?
To by mělo nyní totiž obrovské využití. Jedna simkarta s neomezeným voláním by si mohlo střídat třeba pět lidí.
Jen by se nějak museli domluvit aby mobil s ní nezapínali ve stejný čas, protože to je jediný způsob jak by to mohl mobilní operátor poznat. Tedy na dlouhé hovory celkem dobrý způsob.
Proč vám poslali simkartu se vyškrkaným pinem ještě prověříme. Tu poštou jistě posílat neměli.
Leda že byste o to požádal.
Když i operátoři samotní nabízí tzv. DUAL SIM, tak proč by to nešlo naklonovat?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, pokud víte o někom kdo to umí, dejte prosím na něj kontakt. Věřím, že spousta lidí by si rádo simkartu s neomezeným voláním naklonovalaPitomec píše:Když i operátoři samotní nabízí tzv. DUAL SIM, tak proč by to nešlo naklonovat?

Kdybych věděl, tak už to mám sám
, ale jít to nějak musí, protože ty duální SIMky existují. U VF ji zrovna vlastním.

"Domácí" klonování SIMek se dělalo celkem běžně tak někdy před pěti či spíš deseti lety, včetně toho že bylo např. možné na jednu speciální SIM uložit kopie více SIMek běžných. Ale pak se začaly dělat karty s vyšším zabezpečením, které, pokud vím, již tak jako ty předchozí klonovat nejdou. Že něco umí operátor (nebo výrobce SIM), to je z trochu jiného soudku.Pitomec píše:Kdybych věděl, tak už to mám sám, ale jít to nějak musí, protože ty duální SIMky existují. U VF ji zrovna vlastním.
Nepožádal jsem o nic takového, objednal jsem 5x SIM, 4 jsou normální, 5. proškrtaná. Možná se to někde na pultě zamíchalo. OK, nechám si tu kartu pro sebe a budu sledovat, díkyxsouku04 píše:Proč vám poslali simkartu se vyškrkaným pinem ještě prověříme. Tu poštou jistě posílat neměli. Leda že byste o to požádal.