dnes jsem kolem 10 hod. dopoledne v průběhu 15 minut narazil u 2 VoIP hovorů na to, že ačkoliv jsem se volanému dovolal, do hovoru se nám pletla chybová hláška nejprve pravděpodobně ve španělštině a pak asi stejná v angličtině.
Něco ve smyslu, že „volané číslo není momentálně dostupné“. Španělsky neumím a na anglický text jsem nedával stoprocentně pozor, protože jsem byl naštvaný na maximum, neboť jsem kvůli té hlášce volanému téměř nerozuměl.

Jednalo se o důležité hovory, které jsem záměrně realizoval z domova, kde mám připojení na Internet přes UPC (tedy podstatně kvalitnější než přes mobilní Internet u Vodafonu), aby nedocházelo k výpadkům při hovoru.
A když už nedošlo k výpadkům při hovoru z důvodu nekvalitního internetového připojení, byl hovor opakovaně rušen naprosto nesouvisející chybovou hláškou natolik, že jsem volanému prostě téměř nerozuměl.
Nevím, proč byly tyto 2 hovory (hovor na pevnou linku v ČR ID 74062196, resp. na mobilní číslo v ČR ID 74064376) směrovány pravděpodobně přes Španělsko. V každém případě je potřeba s tím něco udělat, aby k tomuto již nedocházelo. Taková „kvalita“ služby je pro mne při pevném připojení k Internetu neakceptovatelná.