Ještě je třeba říci toto, že funguje v sítí Vodafone a nabízí telefonní čísla s prefixem +420/704 076 xxx Co se mi, ale nelíbí, že na plastové SIM kartě chybí kódy PIN2, PUK2 a BPIN. Jinak myslím si, že ten balíček je přivětivý pro uživatele, je tam malý návod k použití a všeobecné podmínky a k tomu malá kartička a samotná plastová SIM karta. Říkám si, proč něco takového nenabízí i ODORIK u GSM ? Z Odorika příjde jen obálka, v ní pak jen samotná plastová SIM karta, mikroSIM adaptér, a to je všechno a ještě daňový doklad. Ale určitě by se hodilo, kdyby ty SIM karty dával do takových krásných obálek jako SazkaMobil či něco na způsobu Mobil.CZ. Ale i tak co se týče obsahu služeb tak to se žádný virtuál nevyrovná Odoriku.

P.S. Tak to je geniální, podle vyjádření SazkaMobil spustí svůj start až 18.února. Nějak to nezvládli, jak je možné, že pár SIM karet je v prodeji, samotná prodavačka v traffice mne na to upozornila, ( má to jako povinnost když obsluhuje terminál Sazky ). Já tedy SIM kartu koupil, pravda ještě jsem ji nestihnul aktivovat - nevložil jsem ji do telefonu ale teď na lupě čtu, že služby budou nabízeny až od 18.února. Web je nedostupný.