Registrace více účtů se stejným e-mailem

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
iXeon

Registrace více účtů se stejným e-mailem

Příspěvek od iXeon »

Zdravím,

jakým postupem registrovat vícero samostatných účtů se stejným společným e-mailem? V současnosti to při takovéto registraci hlásí, že se registrace nezdařila. V rámci jednoho účtu nelze oddělit kredit jednotlivým linkám, při více účtech to zase vyžaduje různé e-maily? :roll: Je nějaká možnost jak docílit toho, aby bylo možné vytvořit vícero účtů se stejným e-mailem? Vyžadovat pro každý účet jiný e-mail, je z hlediska administrace jedním člověkem postavené trošku nahlavu.
Pub.lbc

Re: Registrace více účtů se stejným e-mailem

Příspěvek od Pub.lbc »

iXeon píše:Zdravím,
Vyžadovat pro každý účet jiný e-mail, je z hlediska administrace jedním člověkem postavené trošku nahlavu.
Mám stejný názor,již jsem se ptal a momentálně to není možné, nelze ani registrovat stejné GSM číslo pod více účtů.....

Bylo by vhodné přiřazení nebo omezení provolání kreditu jednotlivých linek pod jedním účtem.....
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

On totiž email souží jako alternativní přihlašovací jméno.

Co ale možné je si nechat poslat nebo si na pobočce vyzvednout kartičky s piny, které nejsou registrovány ani na mobil ani email. Musíte si ale pak dát větší pozor, že piny nezapomenete. Emaily, na které se posílá informace o poklesu kreditu, nebo o zmeškaných hovorech, se již mohou opakovat.
JPT

Příspěvek od JPT »

Možná až bude mít Odorík trochu času, tak by mohl vytvořit virtuální (administrátorské) účty a pod ně by přiřadil uživatelské účty (linky z nich) to by si myslím bylo super a pohodlné a lidi by to ocenili. Určitě je víc lidí, kteří spravují víc účtů. Např já 3.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

To se tady řešilo už před pár lety. Vlastně udělat obdobu webového rozhraní jako má 802.cz
JPT

Příspěvek od JPT »

Já vím, že už se tu o tom psalo, ale tak když jsem četl toto vlákno, tak jsem na to zas vzpoměl a chtěl jsem to připomenout, že třeba časem někdy... :-) Tak jako nemusí se k vůli tomu dělat nové rozhraní (802.cz jsem neviděl). Jen prostě by se navíc založil účet "frantův hlavní", který by se přihlašoval mejlem místo číslem a pinem a pod ten účet by se přiřadily všchny linky z frantových účtů "franta1" až "frantaX" tak by to bylo myslím nejjednodušší a nejrychleší řešení.
iXeon

Příspěvek od iXeon »

Díky za reakce. Zvolený způsob registrace a následné identifikace uživatele je sice zbytečně omezující, ale není to až tak zásadní. Jen je třeba toto omezení pro registraci vědět. Myslím ale, že daný e-mail se dále používá např. i pro zasílání informací o došlé platbě apod.
Odpovědět