Mobilní číslo Odorik.cz a rychlé volby
Mobilní číslo Odorik.cz a rychlé volby
Lze pro volání z mobilního čísla Odorik.cz využívat i přednastavené rychlé volby? Čísla v síti Odorik je možné volat z mobilního čísla Odorik.cz i jiným způsobem, než přes geografické nebo nomadické číslo?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobilní číslo Odorik.cz a rychlé volby
Rychlé volby nelze použít. Mobilní operátor si totiž za originaci hovoru účtuje různé poplatky podle toho, na jaké číslo je volání. Z rychlých kontaktů by to nepoznal, a tak by si účtoval vždy nejvyšší cenu. Tedy není problém jen v tom, že takové hovory nejsou k nám spojeny, ale i kdyby byly, je lepší se jim vyhnout kvůli vyšší ceně.manta99 píše:Lze pro volání z mobilního čísla Odorik.cz využívat i přednastavené rychlé volby? Čísla v síti Odorik je možné volat z mobilního čísla Odorik.cz i jiným způsobem, než přes geografické nebo nomadické číslo?
Pokud u nás nemáte geografické či nomadické číslo, můžete se z mobilu na něj spojit pomocí zpětného volání.
Do budoucna bychom mohli přidat aplikaci, která by umožnila procházení případně i synchronizaci rychlých kontaktů s pamětí v mobilním telefonu.
Dík za odpověď. Nějaká provolba do vnitřní sítě by to nevyřešila?
Myslím prefix + rychlá volba nebo prefix + číslo ze sítě odorik.
Např. 7990 XX
RS
Např. 7990 XX
RS
Naposledy upravil(a) manta99 dne ned 04. srp 2013 0:15:10, celkem upraveno 1 x.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrý nápad, co se rychlých kontaktů týče. Co se ale čísel v síti odorik týče, tak těch máme více jak 300 tisíc, takže pořizovat si tolik čísel by jaksi nešlo.manta99 píše:Dík za odpověď. Nějaká provolba do vnitřní sítě by to nevyřešila?
RS
Za ty rychlé volby bych se přimlouval..
Např. prefix 799 000 0 a rychlá volba XX.
Např. prefix 799 000 0 a rychlá volba XX.
Naposledy upravil(a) manta99 dne ned 08. zář 2013 17:34:09, celkem upraveno 1 x.
Neexistuje již způsob (prefix) pro rychlé volby při volání z Odorik mobilu?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zatím ne, ale je možné je volat pohodlně a levně pomocí aplikace OdorAK pro android.manta99 píše:Neexistuje již způsob (prefix) pro rychlé volby při volání z Odorik mobilu?
https://sites.google.com/site/odorakcz/ Je to bez zpětného volání, takže to nemá žádnou vadu.
Uvažuji o SIM Odorik, jde z této sim prozvánět oněch 10 slovenských čísel? Nyní mám O2 a nefunguje mi to, pouze "obyčejný" callback na jedno číslo.
Data si kupovat nehodlám, takže datové aplikace pro iniciaci callbacku jsou pro mě pasé.
Vím, že těch dat aplikace odesílá minimum, ale jak se s Androidem připojím k netu hned mi začne nabízet desítky aktualizací, takže těch dat spotřebuje víc a nevím, jak se toho zbavit.
Data si kupovat nehodlám, takže datové aplikace pro iniciaci callbacku jsou pro mě pasé.
Vím, že těch dat aplikace odesílá minimum, ale jak se s Androidem připojím k netu hned mi začne nabízet desítky aktualizací, takže těch dat spotřebuje víc a nevím, jak se toho zbavit.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Není důvod, proč by to nemělo fungovat. Kdyby přecejen tak to napravíme.Kukin píše:Uvažuji o SIM Odorik, jde z této sim prozvánět oněch 10 slovenských čísel? Nyní mám O2 a nefunguje mi to, pouze "obyčejný" callback na jedno číslo.
Jinak bych ale zkusil nějaký firewall pro android. Třeba tohle.
https://play.google.com/store/apps/deta ... s.firewall