Thank You very much!kovik píše:Zdravim,
zablokovano.

Thank You very much!kovik píše:Zdravim,
zablokovano.
A jak se to tedy nastavuje a jak se povoluje volání bez PINu ? Já to zkoušel, ale bohužel už to nefunguje. Zkoušel jsem to a hovor se ukončí nebo je slyšet obsazovací tón. Nebo co dělám špatně ?alfi píše:už to tu, nejspíš několikrát, bylo. vytvořit novou vlastní linku, přesměrovat vždy na *8223004 (hovor v pevné síti odorik zdarma), povolit volání bez PINu. pak se dá volat i na zkrácené volby (vč. skype), neveřejná čísla, obě čísla se dají uložit do seznamu v mobilu jako jeden kontakt (není třeba callback). a jak tak přemýšlím, pokud odorik spustí "neomezené" volání ve vlastní síti, bude to zajímavá cesta, jak volat za 0,59 + paušál kamkoliv i bez internetu?
http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=7&t=980&start=40helmut.niederman píše:A jak se to tedy nastavuje a jak se povoluje volání bez PINu ? Já to zkoušel, ale bohužel už to nefunguje. Zkoušel jsem to a hovor se ukončí nebo je slyšet obsazovací tón. Nebo co dělám špatně ?alfi píše:už to tu, nejspíš několikrát, bylo. vytvořit novou vlastní linku, přesměrovat vždy na *8223004 (hovor v pevné síti odorik zdarma), povolit volání bez PINu. pak se dá volat i na zkrácené volby (vč. skype), neveřejná čísla, obě čísla se dají uložit do seznamu v mobilu jako jeden kontakt (není třeba callback). a jak tak přemýšlím, pokud odorik spustí "neomezené" volání ve vlastní síti, bude to zajímavá cesta, jak volat za 0,59 + paušál kamkoliv i bez internetu?