Vytocil jsem na své Odoricí SIM hovor,jedno z císel pro poslech rádia po telefonu,do USA,pres ten
*0 callback,a po spojení hovoru jsem SIM uspal.Cekal jsem tedy,ze najednou to prestane hrát,ale kdepak,jeste po témer 20 minutách od potvrzení pozadavku na uspání poslech bezel dál,ackoli v menu uz byla oznacená jako suspendovaná a denní pausál - ne.
Po típnutí spojení a okamzitém vytocení dalsího uz ale to dalsí nenabehlo..A po vypnutí a zapnutí mobilu uz byla - chyba registrace karty.
Kdysi jsem mel moznost sledovat prenos císla,jak pár minut po pulnoci zacala umírat puvodní SIM,napred prestaly hovory,pak i SMS,postupne vse utichalo,a kolem pul jedné
uz byla stará SIMka mrtvá - chyba SIM.
Ta nová se zacala probouzet tak kolem páté hodiny ranní,na displeji uz bylo logo operátora,
ale jeste neslo vubec nic,ani GSM kód na zjistení kreditu.Vse postupne nabíhalo v prubehu dopoledne.
Ted nedávno,14.2. jsem pozoroval deaktivaci své Vodafonekarty.Ten den vyprsela její platnost,tu SIM jsem fyzicky uz dávno nemel,ale v iSamoobsluze jeste jsem se prihlásil,u sluzeb bylo v cerveném pruhu,ze - na vasem úctu probíhají zmeny,a menit nastavení není mozné.
Pri vytocení císla se neozvalo vubec nic a spojení se samo zrusilo.Zapnnout blokaci z duvodu ztraty sló,pak tam byla i príslusná hláska.Blokaci jsem vypnul,opetticho po vytocení,tak jsem ji zase zapnul a nechal aktivní.17.2. uz jsem se k úctu neprihlásil,a po vytocení císla sn ozvalo - volané císlo neexistuje.
Tolik pozorování odcházení SIM karet do mobilního nebícka.
Pokus se SIM
-
Re: Pokus se SIM
Mohu poprosit o to telefonní číslo do USA pro poslech rádia ? Taky bych si to rád poslechl.