Ve výpisu hovorů se nezobrazují zmeškané příchozí hovory.
-
Ve výpisu hovorů se nezobrazují zmeškané příchozí hovory.
Chci se zeptat, jak je možné, že ve výpisu hovorů se nezobrazují nepřijaté příchozí hovory ( zmeškané příchozí hovory ) ze sítě mimo Odorik např. O2 nebo VF. na sim kartu Odorik ? Dneska mi volalo jedno číslo na mobil a bylo to krátké prozvonění, omylem jsem ale smazal to číslo a ve výpisu hovorů to nebylo zaznamenané. Mám dojem, že dříve to tak bylo, že se zobrazily nepřijaté příchozí hovory ( zmeškané příchozí hovory )na GSM telefonní číslo Odorik. Zatím se mi zobrazují jen nepřijaté tedy zmeškané příchozí hovory z ostatních čísel směřované na geografická a nomandická čísla Odorik. 

Re: Ve výpisu hovorů se nezobrazují zmeškané příchozí hovory
Dobrý den,
nemyslím si, že by došlo k nějaké změně. Informaci o zmeškaných příchozích hovorech nám GTS nikdy nepředávala.
nemyslím si, že by došlo k nějaké změně. Informaci o zmeškaných příchozích hovorech nám GTS nikdy nepředávala.
-
Aha, už jsem z toho nějaký popletený a zmätenýLargon píše:Dobrý den,

Takže ono to funguje jenom při volání na geografická a nomandická čísla ty zmeškané př.hovory.

a nedá se s tím něco udělat? aby nám GTS předávala?
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Naše zkušenost je, že u nich je vše na dlouhý lokte. Připravují aby i příchozí hovory mohly chodit přes nás. Je to ale trochu plýtvání na to, že jediný užitek bude hlasová schránka a přehled zmeškaných hovorů.ro.ro píše:a nedá se s tím něco udělat? aby nám GTS předávala?
A možnost nahrávání příchozích hovorů...
A paralelní vyzvánění? Mohl by zvonit mobil i voip linka .... když už to bude v jedné ústředně.
Z mobilu ...
Z mobilu ...
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ne tohle nebude zatím povoleno. Zjevně mají mobilní operátoři strach, abychom se bez jejich sítě úplně neobešli.TKlf píše:A paralelní vyzvánění? Mohl by zvonit mobil i voip linka .... když už to bude v jedné ústředně.
Z mobilu ...
To teda nechápu důvod, když se jedná o příchozí hovor a tudíž z něho má mobilní operátor peníze ať to zvoní na mobilu nebo někde na pevné lince 

Ani já ne, mobilní hovory by šly prez něj, jen poslední mile by byla voip.
Z mobilu ...
Z mobilu ...