xsouku04 píše:Id hovory by se mělo objevit v bublině poté co najedete myší na délku hovoru.
ID hovoru se v zadne bubline neobjevi (Win XP, FireFox 28).
Prichozi hovory na moje geograficke cislo Odorika se mi ve vypisu zobrazuji zdvojene:
jednou jako normalni prichozi na moje geogr. cislo (destinace: Česko v síti)
a podruhe je jako volane KAM uvedeno misto meho geogr. cisla moje sestimistne vnitrni cislo (linky) s hvezdickou na zacatku (destinace: Česká rep. - * v síti)
navic u tohoto druheho hovoru je u smeru volani podivna stocena sipka.
Oba hovory maji jinak zcela stejne udaje: datum, cas, volajici odkud, delka, cena
Jinak u tech cisel odkud/kam kde se dosadi nazev kontaktu se v bubline zobrazi i telefonni cislo.
Tato nova podoba, to dotazeni nazvu kontaktu je vynikajici! I to opacne poradi je podle mne lepsi.
SUPER!
Jeste odstranit ty zdvojene prichozi hovory a bude to skvele.
EDIT: Predpokladam, ze vypisy pres API zustanou v puvodni podobe, ze?
EDIT2: Ta stocena sipka toho zdvojeneho prichoziho hovoru znamena presmerovany hovor, takze se vysvetluje proc se to zdvojuje, protoze se to vnitrne presmerovava z cisla linky na to geograficke cislo. Toto by se ale melo z vypisu natvrdo odfiltrovat a vubec nezobrazovat. Me totiz nezajima, jak to funguje VNITRNE u Odorika, ja jsem mel ve skutecnosti prichozi hovor na moje geograficke cislo, takze ocekavam ve vypisu jen tento jeden prichozi hovor na moje geogr. cislo (a ne i ten vnitrne presmerovany z linky na geograficke cislo).
EDIT3: Prosba --> Kdyz uz delate zmeny ve vypisu hovoru, pridejte prosim i filtr pro vynechani hovoru s nulovou cenou. Diky.
EDIT4: Ty odkazy na dalsi stranky ktere jsou nahore nad tabulkou by bylo vhodne dat i pod tabulku, protoze kdyz odroluji dolu a zjistim, ze se chci podivat jeste vic do minulosti, musim nyni opet odrolovat nahoru a pak prejit na dalsi stranku, misto abych primo zespodu tabulky presel na dalsi stranku