Rychlost dat 3G site
Re: Rychlost dat 3G site
Je to jednoduchý. Data fungujou, ikdyž trošku pomalejc tak se soustředěj na další důležitou, ale zatim plně nefungující věc - Roaming. Až ten bude zprovozněnej určitě se vrhnout na zlepšení rychlosti dat. Btw s balíčkem žádnou pomalost nepozoruju.. 

Dobrý den,
můžu se zeptat, zda je možnost lítat s Odorikem na LTE?
Děkuji
můžu se zeptat, zda je možnost lítat s Odorikem na LTE?

Děkuji
Nejaky update ohledne rychlosti dat bez balicku? Moznost vypnout omezeni se slibovala uz pred pul rokem.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to předpokládám několik hodin maximálně dní práce pro pana Michala Karase zde na fóru přezdívka Largon. Žádný problém v tom není. Tedy vlastně ano dobře rozmyslet jak to přesně udělat. Asi by bylo dobré tuhle volbu povolit jen těm, co mají aktuální zůstatek kreditu 50 Kč a více. Protože vše utratit za několik minut není vůbec žádný problém.5icz píše:Nejaky update ohledne rychlosti dat bez balicku? Moznost vypnout omezeni se slibovala uz pred pul rokem.
A nenastavoval bych vše absolutně bez omezení, ale každý den bych nastavil balíček s daty, která budou odpovídat kreditu daný den brzo ráno. Tedy budu mít 123 Kč kredit, budu mít dovoleno stáhnout maximálně 100 MB - pak se to zpomalí. Budu mít kredit 546 Kč, budu mít dovoleno stáhnout ten den maximálně 500 Mb pak se to zpomalí ....
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Naše simkarty by měly LTE podporovat všechny. Je tam ale bohužel měsíční příplatek za možnost LTE použít.Chester píše:Dobrý den,
můžu se zeptat, zda je možnost lítat s Odorikem na LTE?![]()
Děkuji
A protože cena internetu není dvakrát přívětivá - tedy co se týče větších datových objemů, myslím, že to nemá moc využití.
Myslím, že ten poplatek je něco jako 10 Kč/měsíc.
Měl by o to někdo zájem?
Pokud chcete používat LTE, myslím, že je lepší si pořídit datovou simkartu od nějaké šedivky.
Ono to LTE může být užitečné i k tomu, že 3G bude ve městech podstatně méně vytíženo, když většina největších stahovačů přejde na LTE.
Podobně se např. snížilo ve městech přetížení CDMA po rozšíření 3G.
Automaticky nizka rychlost pri kreditu nizsim nez 50KC mi nevadi.xsouku04 píše:Je to předpokládám několik hodin maximálně dní práce pro pana Michala Karase zde na fóru přezdívka Largon. Žádný problém v tom není. Tedy vlastně ano dobře rozmyslet jak to přesně udělat. Asi by bylo dobré tuhle volbu povolit jen těm co mají aktuální zůstatek kreditu 50 Kč a více. Protože vše utratit za několik minut není vůbec žádný problém.
Nastavovani omezeni lze udelat treba takto (kod v Cecku):
if (current_credit < 50)
{
speed = s_min;
} else if (data_since_midnigt > daily_data)
{
speed = s_norm;
} else
{
speed = s_max;
}
Pokud je problem ziskavat current_credit a data_since_midnigt v realnem case lze to klidne i takto jednoduse:
if (credit_at_midnight < 50)
{
speed = s_min;
} else
{
speed = s_max;
}
pricemz pri dobiti by se provedl novy prepocet.
Hodnoty daily_data, s_norm, s_max si voli uzivatel, s_min operator.
-
Měl bych zájem o LTE. Co je potřeba pro to udělat? Je z vaší strany možné aktivovat to na požádání? Mám podepsaný dodatek a mám aktivovaný datový balíček.xsouku04 píše: Naše simkarty by měly LTE podporovat všechny. Je tam ale bohužel měsíční příplatek za možnost LTE použít.
A protože cena internetu není dvakrát přívětivá - tedy co se týče větších datových objemů, myslím, že to nemá moc využití.
Myslím, že ten poplatek je něco jako 10 Kč/měsíc.
Měl by o to někdo zájem?
mě tento přístup a ceny taky nevyhovoval, takže na data jsem pořídil simku od t-mobile, který stále nabízí 35GB (v ceníku už prý není, ale po telefonu na požádání ten tarif umí aktivovat) za 845Kč. Jsou schopni na to dát až 50% slevu (to možná záleží na dřívější spolupráci) a v případě nějakého hlasového tarifu (třeba za 250Kč) dají dalších 150Kč slevu.Pitomec píše:V pátek jsem potřeboval volat přes Skype a ta rychlost datového přenosu je fakt žalostnáNešlo by to aspoň zvednout na dvojnásobek současného stavu?
Je to nejspíš jejich nová cenová politika proti konkurenci, co nabízí nízké ceny volných minut.
Také bych měl zájem o LTE. Tedy pouze za předpokladu ceny kolem těch 10,- Kč / měsíc. Co je potřeba proto udělat?
- megacruiser
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den,
zkontrolujte prosím, zda LTE budete moci fyzicky využít:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/podpora/m ... internetem
Je nutné zapnout na záložce "Typ sítě" jen LTE. Např. v Brně ještě pokrytí není.
Pokud LTE ve Vaší lokalitě je, pošlete mi číslo SIM na které potřebujete LTE aktivovat, na email kment(at)odorik.cz.
zkontrolujte prosím, zda LTE budete moci fyzicky využít:
http://www.t-mobile.cz/web/cz/podpora/m ... internetem
Je nutné zapnout na záložce "Typ sítě" jen LTE. Např. v Brně ještě pokrytí není.
Pokud LTE ve Vaší lokalitě je, pošlete mi číslo SIM na které potřebujete LTE aktivovat, na email kment(at)odorik.cz.