Odorik.exe error

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Petr-II

Odorik.exe error

Příspěvek od Petr-II »

Od minulého týdne (středa-čtvrtek) se při spuštění aplikace u rodičů objevila chyba viz příloha. Poradíte v čem je problém? Net samozřejmě rodičům jede, zkoušel jsem vypnout antivir, kdyby něco a stále stejné. OS XP 32bit. Děkuji za rady.
Přílohy
Capture23. 6. 2014-12.13.35.jpg
Capture23. 6. 2014-12.13.35.jpg (27.69 KiB) Zobrazeno 4490 x
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Odorik.exe error

Příspěvek od xsouku04 »

Odorik.exe používá jakési knihovny, které jsou součástí Internet Exploreru pro komunikaci s naším API.
Pokud je Internet Explorer zavirován, špatně nastaven nebo v nějakém špatném stavu, může to vyústit v tuhle chybu.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Petr-II píše:Od minulého týdne (středa-čtvrtek) se při spuštění aplikace u rodičů objevila chyba viz příloha. Poradíte v čem je problém? Net samozřejmě rodičům jede, zkoušel jsem vypnout antivir, kdyby něco a stále stejné. OS XP 32bit. Děkuji za rady.
Možná vám to zablokoval Microsoft. Dost podstatná informace je ta, že používáte již nefungující a Microsoftem mrtvý operační systém. Třeba upgradovat na vyšší verzi. No já sice mám co nejméně do toho mluvit, taky používám XPčka ale poslední dobou si všímám, jako by Microsoft chtěl uživatele XPček přimět - násilím donutit k upgradu. Znepochopitelných příčin mi poslední dobou dělá starosti Adobe Flash. Když nějaké video na Youtube dám přes celou obrazovku, začne se obraz jakoby cukat a rozsynchronizuje se obraz se zvukem, když to opět dát do standartního okna, tak se mi to v pohodě přehraje no a úplná katastrofa je TalkFusion. Nevím jestli v tom Bill Gates nemá prsty, ale po skončení podpory jsou tragické přenosy kdy zvuk chrčí, škytá. TalkFusion není na XPčka stavěný zvláště teď po upgradu celého systému.

Nedivil bych se, kdyby mi Microsoft poslal trojana a celý operační systém se odporoučel do věčných lovišť :lol:
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

helmut.niederman: to maj tak v MS zapotřebí.. Proč by se s tím dělal, když ten systém se stejně po určité době rozsype sám :-)

A nevím, proč do toho pořád všichni tahají Billa G., když ten s tím už přes šest let moc společného nemá.
lifdo69

Příspěvek od lifdo69 »

helmut.niederman píše:
Petr-II píše:Od minulého týdne (středa-čtvrtek) se při spuštění aplikace u rodičů objevila chyba viz příloha. Poradíte v čem je problém? Net samozřejmě rodičům jede, zkoušel jsem vypnout antivir, kdyby něco a stále stejné. OS XP 32bit. Děkuji za rady.
Možná vám to zablokoval Microsoft. Dost podstatná informace je ta, že používáte již nefungující a Microsoftem mrtvý operační systém. Třeba upgradovat na vyšší verzi. No já sice mám co nejméně do toho mluvit, taky používám XPčka ale poslední dobou si všímám, jako by Microsoft chtěl uživatele XPček přimět - násilím donutit k upgradu. Znepochopitelných příčin mi poslední dobou dělá starosti Adobe Flash. Když nějaké video na Youtube dám přes celou obrazovku, začne se obraz jakoby cukat a rozsynchronizuje se obraz se zvukem, když to opět dát do standartního okna, tak se mi to v pohodě přehraje no a úplná katastrofa je TalkFusion. Nevím jestli v tom Bill Gates nemá prsty, ale po skončení podpory jsou tragické přenosy kdy zvuk chrčí, škytá. TalkFusion není na XPčka stavěný zvláště teď po upgradu celého systému.

Nedivil bych se, kdyby mi Microsoft poslal trojana a celý operační systém se odporoučel do věčných lovišť :lol:
Taky bych se tomu nedivil... mě se seká snad vše... co jen jde..
Zedna

Příspěvek od Zedna »

Ja mam Windows XP a Odorik.exe mi jede bez problemu.

Spis mne napada jako mozna pricina rekonfigurace mistni site. Nebyla menena struktura/nastaveni pripojeni k internetu?
Napr. novy router, proxy server, novy firewall, antivir apod.

EDIT:
Take overit, zda funguje internet z prohlizece IE, nejen z jinych napr. FireFox,Chrome,Opera apod..
Petr-II

Příspěvek od Petr-II »

Tak chyba byla opravdu v IE. Kdo nebo co zatrhlo v IE volbu "Pracovat offline", vi jen Buh (rodice nemaji ikonu IE na plose a ani v nabidce Start v naposledy pouzivanych programech). Dekuji vsem, kteri me spravne nasmerovali.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Internet Explorer nepoužívat. Je absolutně nepoužitelný pokud s někým kecáte nebo konáte videokonference či videopřednášky přes aplikaci TalkFusion. Nejlepším prohlížečem je asi Chrome. ;)
Odpovědět