Toto je nová sluzba slovenské O2,kde OPerátor sám vyzyvá své zákazníky,aby mu napsali,co by chteli zlepsit ci vylepsit.Trochu se to podobá zdejsímu foru,ale o tech nápadech lze i hlasovat.
Napr. - rychlejsí int.po vyjetí FUP,více volnych jednotek,VÍCE ZEMÍ BEZ ROAM.POPLATKU!,a tak.To,ze zde v CR se volá za slovenské ceny,je práve jeden z jiz uskutecnenych nápadu zákazníku O2.SK
Tvoje nápady,Tvoje O2
Re: Tvoje nápady,Tvoje O2
Je fakt, že fórum je fajn ale ne vždycky je úplně přehledné a někdy se mi v něm i špatně hledá (zvláště delší vlákna). Chápu samozřejmě, že vývojářské kapacity Odorika nejsou neomezené - tak možná nějaký wishlist, kde by byla různá plánovaná vylepšení a uživatelé by pro ně mohli hlasovat, by nebyl špatný. Nebo je otázka, jestli nenasadit rovnou nějaký issue/bug tracking...
Re: Tvoje nápady,Tvoje O2
Hm,to vyhledávací zarízení bych tu taky uvítal.Písu sice o necem jiném,ale tato myslenka se mi zdá dobrá.MaT píše:Je fakt, že fórum je fajn ale ne vždycky je úplně přehledné a někdy se mi v něm i špatně hledá (zvláště delší vlákna). Chápu samozřejmě, že vývojářské kapacity Odorika nejsou neomezené - tak možná nějaký wishlist, kde by byla různá plánovaná vylepšení a uživatelé by pro ně mohli hlasovat, by nebyl špatný. Nebo je otázka, jestli nenasadit rovnou nějaký issue/bug tracking...