Automatické dorovnávání kreditu pomocí inkasa
Re: Automatické dorovnávání kreditu pomocí inkasa
Tak a teď připsáno, Odorik zaslal informaci o navýšení.
Odesláno z mého HTC One X
Odesláno z mého HTC One X
V mém bankovním ústavu KB se dnes objevilo aktuální avízo o inkasu se stavem: "Bude zpracováno". Tak se budu těšit na zítra, ale zdá se, že to Odoriku funguje bezchybně.
Potvrzuji funkčnost automatického dorovnání kreditu inkasem z účtu, platba v mBank stržena v průběhu dne 06.11. a dobití kreditu u Odoriku se zobrazilo v 00:50 07.11.
Odpadla nutná kontrola kreditu. Díky.
Odpadla nutná kontrola kreditu. Díky.
Potvrzuji rovněž plnou funkčnost automatického dorovnání kreditu. Nemá to chybu, díky za příjemné vylepšení služby.
Take potvrzuji spravnou funkcnost automatickeho inkasa Odoriku.
Nastavil jsem to vice lidem a spravne se to inkasovalo tem, kteri provolali vic
a tem, kteri provolali mene a kredit neklesl pod zadanou mez se inkaso spravne nevygenerovalo.
Takze absolutni spokojenost s bezobsluznym Odorikem.
Velka pochvala pro Odorik za tuto velmi uzitecnou vychytavku!!
Nastavil jsem to vice lidem a spravne se to inkasovalo tem, kteri provolali vic
a tem, kteri provolali mene a kredit neklesl pod zadanou mez se inkaso spravne nevygenerovalo.
Takze absolutni spokojenost s bezobsluznym Odorikem.
Velka pochvala pro Odorik za tuto velmi uzitecnou vychytavku!!
To mi pripada docela malo. Nekdo zde psal, ze si pocka az jak se to osvedci a nastavi si to az od druheho mesice po zprovozneni, aby nedelal testera.xsouku04 píše:Zatím tuhle možnost využilo 108 zájemců.
Mohli byste tedy za mesic napsat, kolik lidi si to celkem aktivovalo v druhem mesici po spusteni teto sluzby.
Tak my (já) moc nevoláme a když voláme (rodiče), tak je to tak levné, že dobíjím ručně tak 1x za 3 měsíce nebo i pozdějš, ale až nebudu líný tak to zkusím nastavit sobě, bráchovi i rodičům.
Je to moc šikovná služba. Začátkem listopadu už mi spolehlivě zafungovala. Vypadá to, že mi tímto odpadla do budoucna starost o doplňování kreditu. Jsem s Odorikem hodně spokojen!
Kdy se bude teď v prosinci stahovat inkaso? Mám zrovna docela malý kredit, tak jsem si říkal, že to konečně vyzkouším - ale zase nevím, jestli s těmi pár korunami vydržím třeba až do konce týdne... 

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V úterý 2. prosince jsme to zadali do Fia.MaT píše:Kdy se bude teď v prosinci stahovat inkaso? Mám zrovna docela malý kredit, tak jsem si říkal, že to konečně vyzkouším - ale zase nevím, jestli s těmi pár korunami vydržím třeba až do konce týdne...