Axolot-mobile

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
Pitomec

Axolot-mobile

Příspěvek od Pitomec »

Váhal jsem, jestli to sem mám vůbec dávat, ale když tak to admin smázne: http://axolot-mobile.cz/?page_id=13
mobilemanic

Re: Axolot-mobile

Příspěvek od mobilemanic »

Tak já myslím, že tohle tu zakázené není.. :-)

Rozhodně je to k něčemu dobré, najít takovouhle téměř přesnou kopii Odorikovské GSM nabídky.

Takže víme, že 500 MB balíček by mohl stát i pod 250,- Kč (snad, budeme doufat) a také, že je možný balíček neomezených SMS ve vlastní síti :)

Ale jinak Odorik má hlavně daleko lepší podmínky služeb a technické řešení (když pominu ten s**čko*ý interface co mají implementovaný s T-Mobilem/GTS) :/

Z podmínek axolotu, tohle je třeba zajímavé a total nechápu: "Pokud je špatně zadán PUK, smlouva se ukončí."
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

mobilemanic píše:Tak já myslím, že tohle tu zakázené není.. :-)

Rozhodně je to k něčemu dobré, najít takovouhle téměř přesnou kopii Odorikovské GSM nabídky.

Takže víme, že 500 MB balíček by mohl stát i pod 250,- Kč (snad, budeme doufat) a také, že je možný balíček neomezených SMS ve vlastní síti :)

Ale jinak Odorik má hlavně daleko lepší podmínky služeb a technické řešení (když pominu ten s**čko*ý interface co mají implementovaný s T-Mobilem/GTS) :/

Z podmínek axolotu, tohle je třeba zajímavé a total nechápu: "Pokud je špatně zadán PUK, smlouva se ukončí."
600 MB za 249 Kč, u O2 je 1 500 MB za 303 Kč,ale jinak samozřejmě hlavně ty nízké minutové sazby a předplacenost.
Oni ti virtuálové tady s cenami už hodně zamávali,podobně jako,v porovnání se Slovenskem,Student Agency a Leo Expres s cenami státního molocha ČD.Na Slovensku podobná konkurence chybí,ať v GSM nebo železnici,a je to tam cenově hodně znát.
mobilemanic

Příspěvek od mobilemanic »

U O2 je těch 1500 MB dokonce za 199, když se k tomu dá dvouletý úvazek..

//EDIT: Ale někde jsme zase četl, že O2 potichoučku zrušilo 200kbps po FUPu, takže tím se hlavní výhoda O2 tak nějak vytrácí? Nevíte někdo, jestli je to pravda?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše:Váhal jsem, jestli to sem mám vůbec dávat, ale když tak to admin smázne: http://axolot-mobile.cz/?page_id=13
Zajímavé. Začátky jsou těžké.
Díval jsem se na facebookovou stránku.

4. srpna první příspěvek na facebooku.
11.září akce simkarta za korunu
16.září - první snížení cen

Příspěvek na stránce:
27. října v 5:13 Vážení, zkuste laskavě využít jiné marketingové nástroje, než absolutně necílené spamování emailových schránek!

14. listopadu (před třemi dny) - druhé snížení cen - na ceny, které vidíme nyní - líbí se to celkem čtyřem uživatelům facebooku. Zajímavé, když celkově má stránka 2204 lajků.
Pitomec

Příspěvek od Pitomec »

Mě hlavně zaráží, že nemají žádné minimální měsíční plnění, pouze nutnost dobít jednou za 6 měsíců.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Pitomec píše:Mě hlavně zaráží, že nemají žádné minimální měsíční plnění, pouze nutnost dobít jednou za 6 měsíců.

To dotují.
Předpokládám, že pokud se jim sejde více opravdu málo volajících uživatelů, něco takového přidají.

Začínajícího virtuála moc nestojí, pokud prodává za nákupku, nebo to dokonce dotuje. Protože zákazníků ještě není mnoho a je to levnější než jiná forma marketingu. Jestli to dlouhodobě ustojí a co se z toho nakonec vyklube, je druhá věc.
axolot

Příspěvek od axolot »

Dobrý den,
vzhledem k tomu že je toto téma o nás, dovolím si reagovat.

Ke smluvním podmínkám, pravda, formulace s tím PUKem je chybná, a bude v nejbližší možné době opravena -> věta měla být postavena ve smyslu, že bude dočasně zamknuta SIM - kvůli případné krádeži,... tak jak je to nyní formulováno je to rozhodně špatně a sjednáme nápravu - děkujeme za upozornění (ano, i naše chyby nás posouvají dále)

K cenám - ne nejedná se o nákupní ceny a rozhodně plánujeme jít v budoucnu ještě níže! naopak čím více máme zákazníků, tím máme lepší vyjednávací pozici a jsme schopni nabízet lepší ceny, podmínka dobijení každých šest měsíců je zde kvůli tomu abychom ze zákazníka neprodělali (pokud minimální dobitou hranici 200 Kč neprovolá/nedobije včas, kredit propadne - před propadnutím je opakovaně upozorněn, aby si mohl včas kredit dobít a tak prodloužil platnost)

Pokud jiní operátoři mají vyšší ceny, mají k tomu důvod, ale my rozhodně ne - pokud dodavatel nezdraží, nemáme ani důvod zdražovat.

Omlouvám se odorikovi že tu využívám jeho fórum, ale když se tu o nás mluví...
STP

Příspěvek od STP »

Osobně mi vadí dvě věty:
1. Poskytnuté údaje jsou pro propagační účely k dispozici třetím stranám....
2. "Nejsme plátci DPH" - je to při přeprodávání služeb vůbec reálné?
axolot

Příspěvek od axolot »

Údaje třetím stranám nedáváme = dáme to také pryč :-)

Je to neobvyklé, ale lze to a je to plně v souladu se zákonem, není třeba být k tomu plátce, bylo by to jen papírování na víc, nicméně dříve nebo později se jim staneme (ale pro zákazníky to je neviditelná změna a nijak se jich nedotkne), kdyby to v pořádku nebylo ČTÚ nám nedá licenci
Odpovědět