Vodafone předplacenka - není možné provolat kredit k nule?

Místo pro služby, které lze dobře kombinovat se službami Odorik.cz .
weaver

Re: Vodafone předplacenka - není možné provolat kredit k nul

Příspěvek od weaver »

Dollphinka píše:jak mohu jejich nabídku odmítnout, vypnout sdělení apod.? Já osobně Vodafone předplacenku nemám, nemohu vyzkoušet. Znáte někdo přesný postup?
Automatickou nabídku Kreditu poslední záchrany (KPZ) formou interaktivní hlášky před zahájením hovoru je možné vypnout tak, že si zablokujete službu Kredit poslední záchrany.
To je možné provést v internetové samoobsluze:
Služby -> Moje služby -> Blokování a zabezpečení -> Blokovat Kredit poslední záchrany

Po zablokování se před zahájením hovoru ozve už pouze kratší upozornění na nízký kredit.
Dollphinka

Re: Vodafone předplacenka - není možné provolat kredit k nul

Příspěvek od Dollphinka »

weaver píše:
Dollphinka píše:jak mohu jejich nabídku odmítnout, vypnout sdělení apod.? Já osobně Vodafone předplacenku nemám, nemohu vyzkoušet. Znáte někdo přesný postup?
Automatickou nabídku Kreditu poslední záchrany (KPZ) formou interaktivní hlášky před zahájením hovoru je možné vypnout tak, že si zablokujete službu Kredit poslední záchrany.
To je možné provést v internetové samoobsluze:
Služby -> Moje služby -> Blokování a zabezpečení -> Blokovat Kredit poslední záchrany

Po zablokování se před zahájením hovoru ozve už pouze kratší upozornění na nízký kredit.
Děkuji za návod. Zdá se, že zákazníci už tuto "novinku" od VF neřeší, zvykli si na ní. Když se mě někdo bude ptát, pošlu je do VF, ať jim to vypnou, když nebudou vědět o tom, že mají internetovou samoobsluhu (což většina stejně neví). :)
Odpovědět