Omlouvám se na odbočení z problému Odorik.
Mám Windows7 Professional. Před 14 dny mi přestal fungovat program Skype - po spuštění programu asi 3 sekundy se objeví hláška "Program Skype přestal pracovat" a Skype se zavře.
Poraďte; předem děkuji.
Nepoužívám Windows ani moc skype. Ale pokud není poškozen Windows nebo samotný Skype (možná reinstalace), je možné, že se to stane kvůli potížím s ovladači zvukové karty. Tedy zvuková karta funguje dobře? Zkuste náš odorik.exe http://www.odorik.cz/w/odoriktelefon
Test ozvěnou nebo wizard pro nastavení zvukové karty přímo ve Windows.
Stane se to samo bez nejake akce nebo az po zobrazeni nejakeho okna? Resim uz nejakou dobu problem na jednom PC v rodine. Zkousel jsem x verzi Skypu, rady ruzne po webu, odstranovani konfiguracnich souboru...a nic. Kdyz se na tom PC zobrazi okno uzivatele s chatem, tak Skype po par sekundach se stejnou hlaskou spadne. Kdyz se primo v seznamu kontaktu v kontextove nabidce vybere hovor, tak ten probehne bez problemu, ale po polozeni se zobrazi okno s chatem a opet pad.
Je to starsi PC s AM2 socketem a instalace Win7 je stara asi pul roku.
Edit:
Problem jsem tenhle vikend vyresil. Problem byl v tom, ze IE nebyl nastaveny jako hlavni prohlizec, diky tomu se do nej nenainstaloval flash a protoze Skype bude cast IE pouzivat pro zobrazovani reklam s flashem, tak padal. Resenim je bud zakazat reklamy (pres hosts, navod na webu) nebo doinstalovat flash do IE.
Problém se Skype ve windows7 je vyřešen.
Je třeba postupovat takto:
1. Přeinstalovat nejnovější IE;
2. Nainstalovat flash
3. Nainstalovat nejnovější Skype.