Výpis hovorů

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
Aladin

Výpis hovorů

Příspěvek od Aladin »

Proč se mi někdy ve výpisech hovorů zobrazuje pod položkou "ODKUD" (odkud volám) číslo linky a jindy moje geografický číslo. Moje geografické číslo je přiřazené na tu danou linku. Jinak mám dvě linky. Na jednu je přiřazeno geografické číslo a na druhou linku moje CLIP mobilu.
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Výpis hovorů

Příspěvek od xsouku04 »

To co se tam zobrazuje závisí na tom,jakou cestou jde hovor dále. Je to tedy interní věc neměli bychom s tím koncového zákazníka nejspíš zatěžovat. Volaný vidí číslo vždy správně ?
Plánujeme výpisy hovorů ještě vylepšit, např. nějak označit přesměrované hovory, nebo hovory které k sobě nějakým způsobem patří.
Souvisí to s doděláním nového proxy, odhaduji na dobu řádově měsíce.
Aladin

Příspěvek od Aladin »

Volaný vidí číslo správně, jen mi šlo o to, že ve výpise se to někdy zobrazí jako číslo linky a jindy jako geografické číslo.
Díky.
vanas

Příspěvek od vanas »

Aladin píše:Volaný vidí číslo správně, jen mi šlo o to, že ve výpise se to někdy zobrazí jako číslo linky a jindy jako geografické číslo.
Díky.
Souhlasím. Každopádně, taky mi toto dost vadí. Bylo by daleko lepší, kdyby se tam primárně uvádělo geografické číslo.
Aladin

Příspěvek od Aladin »

A ještě se mi stává, že někdy to říká zbytek volných minut při vytočení čísla a jindy ne. I když je doba hovoru kratší jak 30 minut, tak někdy to oznámí a jindy ne.
Jestli to je náhodně, nebo to také souvisí se změnou proxy......nevím.
Odpovědět