Volání z roamingu nezlevní

Potíže a možnosti při volání ze sim karet Odorik.cz
LubosD

Re: Volání z roamingu nezlevní

Příspěvek od LubosD »

xtonda píše:Jako jo, v rámci jedné značky bych si představoval, že by ty roamingové ceny nemusely být tak drakonické.
I když to jsou různé značky, tak jsou náklady "2x nula nic" namísto "nula nic". Kdyby byl rozdíl v ceně +10 halířů, tak by to bylo asi adekvátní.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

xtonda píše:Jako jo, v rámci jedné značky bych si představoval, že by ty roamingové ceny nemusely být tak drakonické.
Ono taky,jestliže Odorikovi stačí za odchozí minutu 3,50 Kč,proč OPičáci účtují 6,50 Kč.I když O2 se lepší,taky za 3,50.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Ještě připomenu operátora plus.pl a jeho upravený Eurotarif
2denní paušál 5 PLN = 35 Kč
14denní paušál 9 PLN = 63 Kč
Sazba 0,29 PLN = 2 Kč za minuty i SMS
Účtování 30 + 1

Paušály lze vynulovat dobitím kreditu 150 PLN = 1 000 Kč,dostanete 20% bonus zdarma,tedy 30 PLN,tím máte na 6 týdnů paušál zpět,takže čistá cena 2 Kč/min po EU.
helmut.niederman

Příspěvek od helmut.niederman »

Pitomec píše:Pak je ovšem vize jednotné Evropy k ho*nu a celá EU i s Schengenským prostorem může klidně skončit...
No díky přistěhovalcům se již teď pomaličku rozlučme se Schengenem, Němci a Rakušáci chtějí obnovit hraniční kontroly. :evil:
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

helmut.niederman píše: No díky přistěhovalcům se již teď pomaličku rozlučme se Schengenem, Němci a Rakušáci chtějí obnovit hraniční kontroly. :evil:
Ti uprchlíci z Afriky - to mi je nějaké podezřelé. Rozhodně to nejsou ti, co by potřebovali nejvíce pomoc, protože zaplatit pašerákům je drahé.
Navíc jsou to téměř samí chlapi mezi 20-30 lety. Tedy zrovna ve věku, kdy by rozhodně neměli mít problém se uživit, ať jsou kdekoli. Nevidím tedy žádný problém v tom je chytat rovnou na moři nebo na pobřeží a po nakrmení je posílat tam, odkud vyjeli.
Opět selhávají novináři, kdy zapomínají psát o tom, co jsou to většinou za lidi, jaké mají osudy. Copak je to tak těžké vypravit se mezi uprchlíky s překladatelem a udělat několik desítek rozhovorů a zjistit, co je to obvykle za lidi? Asi to není politicky žádané. Kromě rozvrácené Libye nevím o tom, že by se situace v Africe nějak měnila. Vypadá to, že hlavní rozdíl je v tom, že někdo přesun uprchlíků začal prostě více organizovat. Je to prostě teď více v módě než kdy dříve.

Otázka je, jestli to nejsou do velké míry bojovníci islámského státu nastrčeni, aby později začali rozvracet Evropu. Kdo o to má zájem?
Věřím, že USA potřebuje další válku, aby se jí nezhroutila dolarová bublina. Díky první a druhé světové válce USA hodně zbohatlo a upevnilo si vliv. Přemýšlím, do jaké míry se podíleli na jejich přípravě, protože smysl hlavně první světové války naprosto postrádám. Proč ne třetí?

Jinak doufám, že Řecku bude dovolen krach a odchod z EUR zóny. Ti, co špatně investovali, potřebují být potrestáni. A privatizace a vydrancování celého Řecka diktátem MMF není žádoucí. Nebylo tohle náhodou celé v plánu předem? Nebude v Řecku nějaký plyn nebo ropa, čehož by se dalo pod cenou v případě diktátu MMF zmocnit?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xsouku04 »

Bohužel nemůžeme prodávat levněji, než nakupujeme. V EU to ale žádná katastrofa není a na vážnější data nebo pro pohyb mimo EU se dá v pohodě pořídit místní simka. Pokud víte, co chcete a jaké jsou v dané zemi možnosti a zjistíte si informace předem, je to otázka stovek korun a často jen čtvrthodinové zdržení.
xtonda

Příspěvek od xtonda »

To taky bylo myšleno ne na Odorik, ale tak, že globální operátoři jako Vodafone nebo T-Mobile by prostě mohli dávat lepší ceny, protože jim vše zůstane doma.
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

Zcela nečekaně mám roaming zadarmo!
Koupil jsem si před týdnem novou SIM od TescoMobile,zujal mne poFUPkový internet 200/200 kbps,tedy s EDGE rychlostí,no a zjistil jsem,že dostávám při každém dobití kreditu 100% bonus zdarma navíc.Tak jsem si zahrál na kotelníka a dal jsem tam 1 400 Kč.Dalších 1 400 zdarma!
A protože ten bonusový kredit platí na všechny služby TescoMobilu,a čerpá se jako první,mám tim vlastně Eurotarif ganz kostenlos,zcela zdarma.
To jsou věci v té naší ČR.
thegrid

Příspěvek od thegrid »

Tak si to užij. Po Vánocích ti to utnou!
Kristovec

Příspěvek od Kristovec »

thegrid píše:Tak si to užij. Po Vánocích ti to utnou!
Ano,někde na jejich webu jsem něco takového vyčetl. Ale do vánoc je ještě daleko.
Odpovědět