ODORIK a ost. mobilní OPERÁTOŘI.

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Pitomec

Re: ODORIK a ost. mobilní OPERÁTOŘI.

Příspěvek od Pitomec »

Nevím kdes byl na tom, že bych měl hledat nějaký město bez GSM900, protože jde hlavně o to, že v GSM provozu se používají obě frekvence 900 i 1800, takže pro bezproblémovou službu je potřeba mít taky odpovídající zařízení a ne vykopávku, která jedno pásmo nemá a byť se s ní dovoláš, tak určitě s většíma potížema než u duálního přístroje.

Výměnu mobilů jsem psal v souvislosti s výměnou VOIP telefonu a je naprosto zřejmý, že ten mobil prostě čas od času člověk inovovat musí, zatímco telefon pro VOIP mu 10 let vydrží. Neumím si dost dobře představit, jakou "parádu" bych dneska udělal s mobilem z roku 2004 (kdy jsem kupoval VOIP telefony), protože bych nestáhnul ani e-maily...

Jinak se celkem divím, že na zdejším fóru ztrácíš (svůj jistě drahocenný) čas, protože tebe se VOIP netýká a nepochybně ho ani nemáš, protože jsou pro tebe nejdůležitější mobilní zloději, kteří ti dají tak skvělou nabídku, až zrak přechází :mrgreen:
Koníček

Příspěvek od Koníček »

[quote="vpe"]ty pravděpodobně nemáš ceníkovou cenu, ale asi cosi s písemnou smlouvou a závazkem na plnění a já ti to klidně zařídím za úplatu 1000, návratnost si spočti sám, bohužel k paušálu za kačku žádné zdarma telefony a blbiny nedostaněš a nebudeš moci mít reklamu ve zlatých stránkách ani moc vymrzovat na prodejně :-D

Pane vpe,
měl bych zájem o zprostředkování slušného tarifu na mobil. Je to ještě možné, nebo Vaše nabídka platila jen jednomu diskutujícímu?
Děkuji. K
Koníček

Příspěvek od Koníček »

Pane vpe
děkuji za odpověď. Přečetl jsem celou diskusi, ale protože jsem z jiného oboru, tak si zde připadám jako třeťák základní školy na vysoké :?
Z toho důvodu se nemohu zůčastňovat dikuse, byl bych pro legraci. K.
mol191280

Příspěvek od mol191280 »

Ahoj lidi.
Jestli muzu, tak Vam taky reknu svuj nazor na spolupraci s mobilnim operatorem. Ufon se sice tvari jako kamarad, ale nikdo by to nechtel, prave kvuli tem mobilum, co funguji na jine frekvenci a krom toho, axfone s nimi spolupracuje, ale ufon jim nedal zadne zavratne tarify, ktere by udelaly bum na trhu, jako tomu bylo ve Francii.
Pak je tu O2, tak na ne pozor! Nikdy jim nezalezelo na zakaznicich, ale na penezich. Udelaji cokoliv, aby ziskali nove klienty a meli prachy, ale pak se da od nich cekat jen podraz. Stejne to udelali i firme Avox a dalsim, kteri u nich meli VIP podminky volani za slusne ceny. Az kdyz vsichni zacali prechazet ke konkurenci, tak najednou O2 od sveho zameru, zrusit vsechny VPN, ustoupilo.
Odpovědět