Odorik.exe a Windows 10
Odorik.exe a Windows 10
Po upgrade PC na Windows 10 /z 8.1/ nelze otevřít Odorik.exe - a hlásí to, že system Windows 10 nemá přístup k určenému zařízení,cestě nebo souboru. Pravděpodobně nemám patřičné oprávnění. Mám Místní účet /je také účet Microsoft/ ale na tom Místním účtu mi Odorik.exe fungoval dobře před upgrade 10 -- fungoval ne Windows 8,1. ??? /// Po úpravě : Už mi Odorik.exe FUNGUJE ! Prostě mi zmizel HP Support Assistant , stáhnul znova a povolil všechny aspekty. A najednou Odorik.exe jde otevřít ve Windows 10 ! Omlouvám se,nejsem žádný odborník a tuto zprávu neumím odstranit...tak jsem napsal úpravu. Je mi z toho zle ale mám velkou radost. Promiňte.
Naposledy upravil(a) 4080038 dne čtv 20. srp 2015 15:03:57, celkem upraveno 1 x.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odorik.exe
Už tady máme o Windows 10 vlákno. http://forum.odorik.cz/viewtopic.php?f=14&t=3362
Windows 10, zdá se, jsou ještě jaksi nestabilní, prostě vlastně jen testovací verze v ostrém používání.
Někomu to jde, někomu ne.
Windows 10, zdá se, jsou ještě jaksi nestabilní, prostě vlastně jen testovací verze v ostrém používání.
Někomu to jde, někomu ne.