Datové balíčky
Re: Datové balíčky
No když už se po čase dívám na toto vlákno, tak bych se rád zeptal - květen už je dávno pryč, teď už skoro i červen - jak to vypadá s tím lepším obnovováním balíčků?
Ani jsem si nevšimnul, že tu zatím přibylo tolik příspěvků, ale chtěl bych napsat jedno.
Super, moc děkuji, že jste nás vyslyšeli a přidali další balíčky, když jsem na to v samoobsluze koukal, hned mi to vykouzlilo úsměv na tváři, skvělí krok.
Stále platí rychlost 20kb/s po vyčerpání FUP u všech balíčků?
Super, moc děkuji, že jste nás vyslyšeli a přidali další balíčky, když jsem na to v samoobsluze koukal, hned mi to vykouzlilo úsměv na tváři, skvělí krok.
Stále platí rychlost 20kb/s po vyčerpání FUP u všech balíčků?
Právě jsem si aktivoval balíček 25MB, ale potřeboval bych se zeptat na platnost balíčku - 30dní/měsíc? Dále se po aktivaci špatně zobrazuje spotřebované množství. od 1.7. do 7.7. jsem spotřeboval cca 5MB (placeno po kB) a po dnešní aktivaci balíčku se mi zobrazuje tato spotřeba jako data již spotřebovaná z balíčku.
> Máte již aktivní balíček. Z koupených 25 MB dat máte vypotřebováno 5,15 MB. [?]
Někde to trochu nesedí. Číslo SIM: 100038953701.
Děkuji za prověření.
> Máte již aktivní balíček. Z koupených 25 MB dat máte vypotřebováno 5,15 MB. [?]
Děkuji za prověření.
Platí vždy od prvního do posledního dne.incof píše:Právě jsem si aktivoval balíček 25MB, ale potřeboval bych se zeptat na platnost balíčku - 30dní/měsíc? Dále se po aktivaci špatně zobrazuje spotřebované množství. od 1.7. do 7.7. jsem spotřeboval cca 5MB (placeno po kB) a po dnešní aktivaci balíčku se mi zobrazuje tato spotřeba jako data již spotřebovaná z balíčku.
Děkuji za prověření.
K těm datům z balíčku, jdi do samoobsluhy, tak dej "výpis volání" > "statistika", zadej období 1.7. - 30.7., podívej se dole na sekci "Mobilní data", tam odečti od kolonky "Množství" kolonku "cena" a výsledek jsou spotřebovaná data z balíčku.
Dobrý den,
problém můžu potvrdit. Narazili jsme na nějaký zvláštní bug, který ještě pořád řešíme. Nasadil jsem mezitím workaround, aby se to počítalo prozatím správně.
problém můžu potvrdit. Narazili jsme na nějaký zvláštní bug, který ještě pořád řešíme. Nasadil jsem mezitím workaround, aby se to počítalo prozatím správně.
Pokud správně chápu velkoobchodní nabídky, tak jediná možnost asi je spojit čerpání 31MB á1Kč s balíčkem za 69Kč do jednoho balíčka: za 100Kč dostat 181MB. Otázkou asi je jak to udělat technicky, jestli je Odorik schopen na začátku sám přepnout na dobu čerpání přesně 31MB počítání po 1kB a pak aktivovat přeprodávaný balíček 150MB.Freeman píše:Dobrý den,
nevím, jak moc to záleží na vaší volbě a jak moc vám diktuje T-mobile, ale nešlo by přidat nějaký datový balíček, který by odpovídal požadované měsíční útratě pro osvobození od poplatku za aktivní SIM?
Například:
- Jen lineární nárůst, tedy 215MB dat za 100Kč
- Dodatkový balíček za 31Kč - po vyčerpání FUP se rychlost sníží na 40kb/s upload/download místo 20kb/s
Protože volám málo, musím si ten limit stále hlídat, abych pak neskončil třeba 2 koruny pod limitem a nezačal mi naskakovat ten poplatek.
To, že se poplatek za aktivní sim do toho limitu nepřičítá předpokládám má nějaký technický důvod, ale pokud ne, tak by to samozřejmě bylo také validní řešení.
Děkuji za zvážení.
Popř. tam dát nějakou rezervu a udělat třeva 170MB balíček za 100Kč.
Brainstormuji, nemám zatím tuto potřebu.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel. 16-20 kb/s. Budu to také muset někdy vyzkoušet co je možné s tím udělat a co nikoli.Freeman píše: Stále platí rychlost 20kb/s po vyčerpání FUP u všech balíčků?
Mail s tím funguje fajn, načítání stránek je někdy na hodně dlouho, často nedoběhne. V tom pomůže opera, která to posílá přes svůj server a komprimuje, ale i tak se to občas prostě nenačte. Ale zase, je jasně inzerované, že tato rychlost tam je, i tak je to jako celek velmi výhodná nabídkaxsouku04 píše:Bohužel. 16-20 kb/s. Budu to také muset někdy vyzkoušet co je možné s tím udělat a co nikoli.Freeman píše: Stále platí rychlost 20kb/s po vyčerpání FUP u všech balíčků?

- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne napadá, jestli by kromě používání opery nemohlo pomoci změnit nějaké timeouty. A nebo prostě nějaký program, který by tou šnečí rychlostí načítal různé věci postupně, aby nedošlo k timeoutu. Myslím, že nejhorší bude, když se udělá spousta spojení, ta pak těch 16 kbit zaplní jen tím, že existují, a na přenášení samotných dat už vůbec nezbude prostor.Freeman píše: Mail s tím funguje fajn, načítání stránek je někdy na hodně dlouho, často nedoběhne. V tom pomůže opera, která to posílá přes svůj server a komprimuje, ale i tak se to občas prostě nenačte. Ale zase, je jasně inzerované, že tato rychlost tam je, i tak je to jako celek velmi výhodná nabídka.
Bych si tak pootvíral různé články na internetu, telefon dal zase na půl hodiny do kapsy a teprve poté četl. Někteří naši zákazníci dovedou s limitem 16-20 kbit natahat až 500 MB dat nadlimit za měsíc a to se nějak extra nesnaží. Nám to nevadí, pro nás je to také jen balíček.
xsouku04 píše:Tak mne napadá jestli by kromě používání opery nemohlo pomoci změnit nějaké timeouty. A nebo prostě nějaký program, který by tou šnečí rychlostí načítal různé věci postupně, aby nedošlo k timeoutu. Myslím že nejhorší bude, když se udělá spousta spojení, ty pak těch 16 kbit zaplní jen tím že existují a na přenášení samotných dat už vůbec nezbude prostor.Freeman píše: Mail s tím funguje fajn, načítání stránek je někdy na hodně dlouho, často nedoběhne. V tom pomůže opera, která to posílá přes svůj server a komprimuje, ale i tak se to občas prostě nenačte. Ale zase, je jasně inzerované, že tato rychlost tam je, i tak je to jako celek velmi výhodná nabídka.
Bych si tak pootvíral různé články na internetu, telefon dal zase na půl hodiny do kapsy a teprve poté četl. Někteří naši zákazníci dovedou s limitem 16-20 kbit natahat až 500 MB dat nadlimit za měsíc a to se nějak extra nesnaží. Nám to nevadí, pro nás je to také jen balíček.
Firefox to ve staré verzi vždy po chvilce vzdal, ale teď už se snaží velmi dlouho. Ale rozhodně není marné podívat se po nějakém doplňku, který to v tomto ohledu vylepšuje.
Také další, co jsem neřekl je Skype, chat samozřejmě v pohodě, ale pokud jde o hovory, je hodně špatně rozumět, 32kb/s už stačí, ale těch 20 je už málo a výsledek je hodně deformovaný.