Připojí se Odorik do veřejné konzultace s nějakou stížností k ostatním ?
http://www.mobilmania.cz/clanky/ctu-uz- ... fault.aspx
Úřad vyhodnotil trh jako konkurenční
Re: Úřad vyhodnotil trh jako konkurenční
Zboznuji tyhle diskuze které vedou stejne k ničemu jelikož ČTU se zařídí podle sebe .Co je zajímavé že všichni by chtěli volat či nejlevnej ale nikdo nebere dotaz že jsou jiste náklady a podnika se proto aby byli zisky.Pokud mám na volání volalm a pokud ne nevolam .Ad to zůstane jak je a pokud se to někomu nelíbily ad volá třeba s okna nebo píše pohledy:-D
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neregulovat je spíše politické rozhodnutí než něco podložené argumenty. Článek vyšel na poslední chvíli, dnes už je diskuze uzavřena.
Mohl jsem upozornit na nějaké drobné věcné chyby a opomenutí v jejich analýze, ale nic by to stejně nezměnilo.
Koncové ceny opravdu výrazně klesly za poslední roky, podíl virtuálů roste, to je pravda.
Co ale v analýze opomněli, že cca polovina koncových účastníků nakupuje za nižší ceny než samotní virtuálové, což ukazuje na nezdravé poměry na trhu. Část virtuálů je zde jen na oko, jiní zase neváhají nafukovat bublinu a na službě prodělávat.
Také je chyba porovnávat data a volání odděleně.
To, že ČTÚ nepřistoupí na hromadnou regulaci, neznamená, že by nemohl jinak přispět v konkrétních případech. Jde jen o to, zda zde bude na to politická objednávka. V tomto případě pozitivně působící tlak z Bruselu pomalu slábne.
Mohl jsem upozornit na nějaké drobné věcné chyby a opomenutí v jejich analýze, ale nic by to stejně nezměnilo.
Koncové ceny opravdu výrazně klesly za poslední roky, podíl virtuálů roste, to je pravda.
Co ale v analýze opomněli, že cca polovina koncových účastníků nakupuje za nižší ceny než samotní virtuálové, což ukazuje na nezdravé poměry na trhu. Část virtuálů je zde jen na oko, jiní zase neváhají nafukovat bublinu a na službě prodělávat.
To, že ČTÚ nepřistoupí na hromadnou regulaci, neznamená, že by nemohl jinak přispět v konkrétních případech. Jde jen o to, zda zde bude na to politická objednávka. V tomto případě pozitivně působící tlak z Bruselu pomalu slábne.
Já bych ještě přidal: "Kdo neumí psát česky, ať se to naučí!"aplet píše:Zboznuji tyhle diskuze které vedou stejne k ničemu jelikož ČTU se zařídí podle sebe .Co je zajímavé že všichni by chtěli volat či nejlevnej ale nikdo nebere dotaz že jsou jiste náklady a podnika se proto aby byli zisky.Pokud mám na volání volalm a pokud ne nevolam .Ad to zůstane jak je a pokud se to někomu nelíbily ad volá třeba s okna nebo píše pohledy:-D
Koncové ceny jsou stále vysoké,ty OPí.xsouku04 píše:Neregulovat je spíše politické rozhodnutí než něco podložené argumenty. Článek vyšel na poslední chvíli, dnes už je diskuze uzavřena.
Koncové ceny opravdu výrazně klesly za poslední roky, podíl virtuálů roste to je pravda.
Co ale v analýze opomněli, že cca polovina koncových účastníků nakupuje za nižší ceny než samotní virtuálové. Což ukazuje na nezdravé poměry na trhu. Část virtuálů jsou zde jen na oko, jiní zase neváhají nafukovat bublinu a na službě prodělávat.
To že ČTÚ nepřistoupí na hromadnou regulaci neznamená, že by nemohl jinak přispět v konkrétních případech. Jde jen o to, zda zde bude na to politická objednávka. V tomto případě pozitivně působící tlak z Bruselu pomalu slábne.
3,50 až 6 Kč minuta.Ve Španělsku se už v 90.letech volalo za asi 2.40 Kč minuta,na naše,tehdejší Amena,dnes Orange,10 peset minuta do všech sítí.
Stačí jít na web a hned ty rozdíly v cenách v ČR a v zahraničí uvidíte.
Pane Kristovec porovnávat ceny zde a v zahraničí je poněvadž diskutabilní .Podivejte se na mzdy u nás a v zahraničí ,což znamená že co jsi muže dovolit zde pracující člověk a v zahraničí,také kvalite služeb je velikej rozdíl.
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Monopolní struktury existují, nebo se o to snaží ve všech zemích, jde o to, jak se s tím trh, případně regulátor, popere.
Z nabídky předplacenek ve Španělsku, co co by šly dobře použít na data, jsem nijak nadšený nebyl. Nic, co bychom tehdy u nás neměli, mi nenabídli a ta pomalost pracovníků na pobočce byla také podobná nebo ještě horší.
Ve Francii jsem datovou předplacenku vůbec nebyl chopen sehnat. V Izraeli to také nešlo, koupil jsem si jen na volání.
Pravda, pokud bychom porovnávali, kdo kolik vydělává, je ten nepoměr mnohem horší. Ale jinak zahraničí není na telefonování žádný ráj.
Z nabídky předplacenek ve Španělsku, co co by šly dobře použít na data, jsem nijak nadšený nebyl. Nic, co bychom tehdy u nás neměli, mi nenabídli a ta pomalost pracovníků na pobočce byla také podobná nebo ještě horší.
Ve Francii jsem datovou předplacenku vůbec nebyl chopen sehnat. V Izraeli to také nešlo, koupil jsem si jen na volání.
Pravda, pokud bychom porovnávali, kdo kolik vydělává, je ten nepoměr mnohem horší. Ale jinak zahraničí není na telefonování žádný ráj.
No tak tedy jinak - pokud jsou naše ceny stejné nebo vyšší než Eurotarif,pak něco není v pořádku.aplet píše:Pane Kristovec porovnávat ceny zde a v zahraničí je poněvadž diskutabilní .Podivejte se na mzdy u nás a v zahraničí ,což znamená že co jsi muže dovolit zde pracující člověk a v zahraničí,také kvalite služeb je velikej rozdíl.
6 Kč minuta doma a 10 po EU,to i ze zásády raději budu v ČR roamovat.
Nemáte snad i Vy O2.SK SIM ?