Jedno číslo pevné linky prodané dvěma účastníkům?
-
Jedno číslo pevné linky prodané dvěma účastníkům?
Dobrý den, pořídil jsem si novou linku s pražským číslem a nastavil u ní paralelní vyzvánění. Od začátku se mi při volání na dané číslo ozývá nějaká paní, která tvrdí, že tuto linku má od Odoriku, úplně nově, jako záložní, a že to číslo nikdo nezná. Bere mi to i poté, když jsem všechna paralelní vyzvánění vymazal. Je možné, že Odorik prodal jedno číslo pevné linky 2x ? Když se pod touto linkou přihlásím v aplikaci Odorik.exe , normálně se jako číslo volaného objevuje daná linka, zpátky se ale na to dané číslo dovolám zase té paní... Čím to může být?
- megacruiser
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jedno číslo pevné linky prodané dvěma účastníkům?
Dobrý den,
můžete nám prosím poslat dané číslo na email kontakt[zavináč]odorik.cz? Prověřím, komu je přiděleno a jak je nastaveno směrování.
Veřejné číslo u nás nelze přiřadit dvěma uživatelům zároveň - v databázi je toto ošetřeno.
můžete nám prosím poslat dané číslo na email kontakt[zavináč]odorik.cz? Prověřím, komu je přiděleno a jak je nastaveno směrování.
Veřejné číslo u nás nelze přiřadit dvěma uživatelům zároveň - v databázi je toto ošetřeno.
-
Re: Jedno číslo pevné linky prodané dvěma účastníkům?
Moc se omlouvám, došlo k velmi nemilému pochybení z mé strany, vše funguje jak má.