Zdravím,
Rozchodil jsem si vlastní soukromý jabber server Prosody s transporty Spectrum (ICQ,Hangouts, Facebook) a v rámci testování mne napadlo, že by bylo hezké mít i SMS bránu. S Odorikem by asi nebyl větší problém bránu napsat, ale mám ještě na příchozí SMS Vodafona a tak jsem zkoumal, jak poslat přes vodafone park SMSku zadarmo z příkazové řádky. Nechci vynalézat kolo, ale zdá se mi, že toto kolo provozuje aplikace oskárek,která ale není opensource. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Zkoušel jsem http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/316197 ale pohořel jsem na vodafoním ověřovacím čísle či co to je. Přihlásit se jde, ale SMS neproleze ... (další level budou ostatní brány).
díky za komentáře
Georgius
Jabber - SMS transport
- xsouku04
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jabber - SMS transport
Myslíte CAPTCHA? To tam dávají schválně, aby to nebylo moc snadné.Georgius píše: pohořel jsem na vodafoním ověřovacím čísle či co to je.
Budu delat vanilkovej puding s piskotama a chci do nej dat jahody které jsou lepsi konzerve nebo cerstve? 

Úplně OT to není (budu dělat i transport na Odoričí SMS API), ale i kdyby, "Co se jinam nehodí"
.
Není tam capcha, ale nějaký podivný javascript, do kterého se mi nechce nořit pokud už se někdo ponořil. Přihlášení je naštěstí bez kapčy
...
Jinak v zimně jsou skoro lepší ty z konzervy, než ty bůhví odkud dovezené ...

Není tam capcha, ale nějaký podivný javascript, do kterého se mi nechce nořit pokud už se někdo ponořil. Přihlášení je naštěstí bez kapčy

Jinak v zimně jsou skoro lepší ty z konzervy, než ty bůhví odkud dovezené ...