Zdravím,
Nastavil jsem si na lince s nomadickým číslem, že po 10 sekundách zvonění se přidá zvonění na mobil pomocí *083xxyyyyyyyyy
Napadlo mě mít možnost nastavit, že pokud k lince není připojený žádný SIP klient, přeskočí se čekání těch 10sec a rovnu se to přesměruje na mobil.
Protože to vlastně těch 10 vteřin zvoní jen virtuálně.
Současnými prostředky to asi nejde, takže je to jako námět na vylepšení?
Díky
Michal
Přeskočení časového přesměrování při neregistrované lince
Re: Přeskočení časového přesměrování při neregistrované linc
Dobry vecer
Imho staci si do paralelniho zvoneni dat jen cislo mobilu pac nez mobil zacne zvonit tak stejne 5-10 s uplyne. Pokud neni prihlaseno zadne SIP zarizeni tak se nic nedeje a hovor jde na mobil tak jako tak. Ale jeste se hodi do paralelniho zvoneni dat *082 (falesne zvoneni) takze linka nikdy nebude nedostupna ani kdyz budete mit vypnuty mobil.
Imho staci si do paralelniho zvoneni dat jen cislo mobilu pac nez mobil zacne zvonit tak stejne 5-10 s uplyne. Pokud neni prihlaseno zadne SIP zarizeni tak se nic nedeje a hovor jde na mobil tak jako tak. Ale jeste se hodi do paralelniho zvoneni dat *082 (falesne zvoneni) takze linka nikdy nebude nedostupna ani kdyz budete mit vypnuty mobil.
*082 se tam dávat nemusí. Jakmile totiž linka obsahuje více paralelních zvonění, tak zvoní vždy:
"Při volání na číslo 910xxxxxx uslyší volající pouze falešné zvonění, nikdy nebude obsazeno."
Asi to tak udělám, dám si tam menší čas.
"Při volání na číslo 910xxxxxx uslyší volající pouze falešné zvonění, nikdy nebude obsazeno."
Asi to tak udělám, dám si tam menší čas.
Co takhle dát současně se zpožděným voláním do "Nastavení libovolného zařízení/programu podporujícího standard SIP" jako záložní číslo ten mobil?!
Jo pravda! To mi nedošlo! To už tak i mám 
Díky

Díky