A taky to nejde z webu objednat jako zpětné volání v Rychlých kontaktech, byť ikona zeleného sluchátka je funkční. Akorát se ozve, že Odorik neumožňuje volbu Vámi zadaného čísla...
Ani z Android appky,ani přes pevné přístupové číslo.Pitomec píše:Dobrý, ale po pár minutách poslechu (4m10s) to spadlo. Zkoušeno z VoIP linky, ID hovoru: 136357906
A taky to nejde z webu objednat jako zpětné volání v Rychlých kontaktech, byť ikona zeleného sluchátka je funkční. Akorát se ozve, že Odorik neumožňuje volbu Vámi zadaného čísla...
Musí se použít ne webové URL, ale URL se streamovaným zvukem.Kristovec píše:http://213.193.109.103:8080
Radio Neue Hoffnung
Ale taky "Odorik neumožnuje volání ..."
Co je špatně?
Slovo stream s dvojtečkou tam samozřejmě mám taky.
Tohle,a VPN i na Nomády by se mi moc hodilo.
Tady mám trochu obavu, aby zvuk z internetového rádia a poté přenášen přes mobil nebyl něco jako necelé půl vteřiny zpožděný oproti zvuku z FM rádia. Možná i více. Normálně to nevadí, ale zrovna v tomto případě by mohlo. Ale pravda asi je, že ty ohňostroje asi také nebudou úplně přesně synchronizované, takže se to možná ztratí.vlk píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Děkuji. Mám hned použití. V Brně každoročně jsou ohnostroje na přehradě http://www.ignisbrunensis.cz/program-pr ... --568.html a celkem pravidelně nemám sebou radio, protože ho vůbec neposlouchám. Ted stačí jen do rychlých voleb zadat Kiss hady nejlépe pod číslem jeho frekvence 883 a mám vystaránohttp://www.listenlive.eu/czech-republic.html
Vyzkoušeno. No kvalita nic moc, (nějaké tipy, jak dosáhnout co nejlepší kvality?) ale lepší než nic.
Na telefonu Grandstream GXP1400 to funguje.Kristovec píše:Ani z Android appky,ani přes pevné přístupové číslo.Pitomec píše:Dobrý, ale po pár minutách poslechu (4m10s) to spadlo. Zkoušeno z VoIP linky, ID hovoru: 136357906
Přes VoIP to tedy jde?
Já mám Samsung Galaxy Grand2,ale VoIPovat zatím nemohu,pomalý internet a VoIP appky nepracují.Tak jsem zkoušel callback a přes přístupové číslo.To taky má být hlavní přístupová cesta k té službě,pokud bych měl rychlý internet,nepotřebuji Odorika,mohu jít rovnou na odkaz nebo ta rádia mají i Android appky své vlastní,nebo např. TuneIn Radio naladí cokoli.Takže smysl této Odorikovy služby je hlavně v přístupu hovorem GSM či pevnou,nikoli VoIP.Pitomec píše:Na telefonu Grandstream GXP1400 to funguje.Kristovec píše:Ani z Android appky,ani přes pevné přístupové číslo.Pitomec píše:Dobrý, ale po pár minutách poslechu (4m10s) to spadlo. Zkoušeno z VoIP linky, ID hovoru: 136357906
Přes VoIP to tedy jde?
A prosím,i přesměrování z GEO a Nomádů. Dík.kovik píše:Na callback jsem asi zapomel. Dam vedet az to opravim. Diky.