SS -45 píše:kdyby byly normalni ceny gsm pak by jse nemuseli resit takove srac.. jako voip .Ja vyskusel volani pres 3G LTE Wifi A take pres UPC pevny nett .Vysledek je takovej zbytocne to zere data co se tyce mobilniho nettu a volani pres nett je nejlepsi .Proto z duvodu mobiliho nettu v Cechach se voip vubec z technickych pricin nevypati a je vhodne jenom v Cr .Treba Sovensko nema tolik Voip operatoru jelikoz lidi co volaji jenom z domova maji pevnou linku kde neombedzene volani vsude vide jenom na 20Euro a da se to zjednat dokonce na 15 eur coz se dava dnesni dobe pri uvazku na 24 mesicu a volani je tam do cele eu a take mobily a jsou tam ruzne doplnkove sluzby jako napr volani na svuj ucet s telefony budky s cele Eu za domaci ceny .proto je ceskej a slovenskej trh rozdilny .Jinak na Slovensku je pevna linka dotetka popularni hlavne u lidi nad 40 let .Ja mam pevnu linku a kdyz jedu do Prahy presmeruji si ji na ceske cislo a jsem dostupnej.Jinak co znam tady v praze slovaky moc jich pouziva odori
Hezky den
Tak to je pravda,to s těmi cenami.Stačí se podívat kamkoli jinam po Unii,a člověk má hned po chuti.Někde tu v Čechách něco je,někaký háček,v těch cenách,a to i např. potravin,nejen GSM.Kraslice na Karlovarsku - v 90.letech byly české obchody plné Němců,teď naopak supermarkety v Klingenthalu jsou plné Čechů.
To opravdu není jen GSM,nýbrž celá cenová politika zde se mi zdá chybná.