digitální záznamník

Diskuze o telefonování a telefonních službách, rady, návody, připomínky, ...
Odpovědět
vsvs

digitální záznamník

Příspěvek od vsvs »

Potřebuji automatický odpovídač a záznamník hovorů. Poskytuje Odorik základní služby digitálního záznamníku hovorů nebo doporučuje nějaké jednoduché softwarové řešení, např. funkci záznamníku jako součást softphonu pro PC?
xsouku04
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: digitální záznamník

Příspěvek od xsouku04 »

Odorik to zatím bohužel nepodporuje, ale je to v plánu. V čase řádově měsíce. O žádném vhodném programu pro PC nevím.
LMN

Příspěvek od LMN »

Co se týká toho softwaru a digitálního záznamníku, napadá mě tato varianta. Přesměrovat hovor do Skype a nainstalovat program Pamela. Je ve free verzi, nebo Pro - cztorrent. Toto rozšiřuje funkci Skype právě o záznamník, různé automatické odpovědi, atak. Vůbec to nevypadá špatně..
vsvs

Příspěvek od vsvs »

LMN píše:Co se týká toho softwaru a digitálního záznamníku, napadá mě tato varianta. Přesměrovat hovor do Skype a nainstalovat program Pamela. Je ve free verzi, nebo Pro - cztorrent. Toto rozšiřuje funkci Skype právě o záznamník, různé automatické odpovědi, atak. Vůbec to nevypadá špatně..
mezitím jsem už naistaloval hw digitální záznamník, ale tohle se mi líbí taky, zkusím
tak Pamela OK, jako základ stačí i verze Basic, díky za tip
popescu

Příspěvek od popescu »

Je už funkce automatického odpovídače k dispozici? Potřeboval bych zřídit linku, na které by volající po vytočení slyšel vzkaz. Záznamník netřeba.
MaT

Příspěvek od MaT »

Tak to by asi šlo realizovat i přes IVR, které Odorik spustil už před pár měsíci...
popescu

Příspěvek od popescu »

Trošku jsem zapátral a zjisitl jsem, že se dá použít hlasová schránka a její uvítací zpráva.
Odpovědět